Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Зш не си испечатиш ам? Нема ногу скапо да те фатит, башка мојш нешо сам да си смислиш поинтересно. :)

Ај шо ме мрзит да одам до Џордано да му речам вака и вака испечати ми, ме мрзит и да мислам шо да ми и испечатат. :)

Ак имат нешо во чаршијава убо, ак немат, пак убо. :)

Сепак, фала за советот. :smir:

^ Чаршија го видов прее со мажиња шеташе си мислит кузнајт колку е славен со глана крената ќе се сопнит во секој момент.:jaj:

Во последно многу наркомани наоѓет бе во Охрид, да ти е страв да излезиш. :pos:

Автобусите на Галеб поминуваат пред хотел Амбасадор?

:helou:
Дечки ,абе дајте предложите некоја драма по можност добра комедија и нешто шо не е работено и видено досега кај нас.:smir:

:helou:
Дечки ,абе дајте предложите некоја драма по можност добра комедија и нешто шо не е работено и видено досега кај нас.:smir:

Дане сакаш да глумиш среда во Гимназијана?

За шо поточно се работит?

Јас барам предлог за една хуманитарна акција.:smir:

Па, колку што знам среда е патронат Св. Климет Охридски е, и ке имат приредба во Гимназијана. Зато :pipi:...

Па, колку што знам среда е патронат Св. Климет Охридски е, и ке имат приредба во Гимназијана. Зато :pipi:...

Приредбата помина мислам, ако не грешам би требало сега да е завршена. За жал не присустував на драмата "Наше мало" ама сценариото е EPIC FAIL. Се надевам имет сменето нешто зш стварно ко за малоумни е.:toe:

Приредбата помина мислам, ако не грешам би требало сега да е завршена. За жал не присустував на драмата "Наше мало" ама сценариото е EPIC FAIL. Се надевам имет сменето нешто зш стварно ко за малоумни е.:toe:

Имало сеа нешто во киноно, овие од гимназија глумеле, пееле, само не знам дали денеска беше приредбата или денес беше пробата а утре приредба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom