Г
Гоццццце
Гостин

Nissan Micra , aма црвена

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво со ова:![]()
па одкако татко ми го продаде, купи ваков Opel:
![]()
Zastava 750 aka Ficho,ova e prvoto shto go pamtam(pred toa 4 Zastavi 101 do moite 3 god),posle toa Zastava 128.Znachi strogo Kraguevac
Kade e Korun da kazi za negovoto vozilo od detstvoto.E taa mashina mene mi e den denes na srce a kamoli nego.Ke ostaam toj da prokomentira![]()
Gi zaborai sedishtata shto se prekrshuvaa na pedala,ogromniot elektronski retrovizor vnatre so saat i nesho + ne mi teknuva sho imashe i aluminiumskite papuchiEeee, тоа беше Југо Корал 65, го купивме 1992 год., али фризирано, 180 идеше ко ништо. Со мноогу добар бандаш, фар позади на браник (јак, за ако ми вози некој со дугачки зад мене, да го оќорам). На хаубата имаше лепенка, црна флека
, оригинал милициска сирена (милиција беше тогаш). Абе еротика. Го шитнавме 5000 марки, не ми текнува која година.
И додатната опрема во секое Југо. Греач во задното стакло, за да не ти сутдат рацете кога во зима нема да пали и ке го туркаш. :pos2:Gi zaborai sedishtata shto se prekrshuvaa na pedala,ogromniot elektronski retrovizor vnatre so saat i nesho + ne mi teknuva sho imashe i aluminiumskite papuchi))
A be meraci...mene mi beshe krivo ko go prodade Korun Sr.