Утрински ритуал

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Кафе
Цигар
Млеко
Кајгана...форум,не јајца:pos2:

И сеа у последно време јадам бурек на сабајле...

1.Добро утро!
2.Правец-купатило,туш-обавезно
3.Едно доообро топло нес
4.Денот може да почне...

Нијам заби, ставам леќи пијам кафе и шарам малце на нет.

пон - пет : станувам , мијам заби , лице , раце .. се облекувам и одам на училиште.
сабота : станувам , мијам заби (ако ми текни) седнувам на нет малце на форумов и на мсн , одам надвор со друштвото и вечер вдиско ( на роденден или слично)
недела : станувам и учам

Паа.. Зависи, ако се будам сам, станувам, ставам кафе, се вари, палам цигара, пијам кафе, палам уште една цигара, зеам далечинското и пуштам Boomerang, чекам да ми се пријади..
А ако не сум сам, т.е. ако сум со момичето..
Се будам, ја гледам покрај мене.. И се буди после мене и она (не за друго оти многу ми се пушта раката на утро) и ми го дава "ритуалот". После тоа цигара, па кафе и претходно-горе-наведеното:D:D:D

Станувам, идам мијам заби полузаспан, се облакам и право у школо :toe:

stanuvam odvaj i pravo vo WC ova ona mienje, posle spremanje malku minimum sminka kolku da se pokrijat podocnjacite i pravo na fax!
a koga ne sum na fax e togas dorucek, pa kafence i odma pred pc:)

stanuvam , se mijam i se gledam u ogledalo taka fino :):):):) napred nazad i posle se obelkuem , pa stavam nes i sednuvam na pc .. pijam nesot, pusam cigari i kidnuvam po raboti u denot so mi se:):) nema nekoj poseben porano vezbav ali sea....:(

Mobilniot sekogas go mestam da mi zvoni vo 7.45min i stanunam vo 8.45:toe:,palam kola,zagrevam malce i trgam.Stignuvam na rabota:palam kompjuter,pustam bokal da stoplam voda,stavam nes i odam pred ps i palam cigara pa uste edna pa pak nes i pak cigara i odam vo wc i pak pred ps.Posle seto ova mozokot mi e spremen za mislenje i za rabota.
Blagodaram za vnimanieto.:tapp:

stanuvam se mijam varam kafe uklucuvam kompjuter i se javuvam na sunshine baby i i kazuvam deka ja sakam i mi nedostiga

stanuvam 30 min. pred tajmingot koa treba da izlagam...se mijam ,oblakam jadam ovosje i pocinjam so denot :pipi:

Станувам, обавувам се што треба од лична хигиена, пијам кафе доколку имам време и обврските може да почнат

Sega imam nov utrinski ritual shto ide odprilika vaka, ova e izminative mesec-dva:
-Stani!
-A?
-Stani be?
-B?
-Stani be ne se zebavaj docnime za na rabota?
-AA?
-Se javi shoferot, ne cheka nadvor!!!
-E Kako da ne? Me motash sega za da stanam!
-Ne be stvarno 7.30 e!
-Pa shto ne kazesh taka?
i potoa za 5 minuti sum tip-top doteran!:majmun:

Sega imam nov utrinski ritual shto ide odprilika vaka, ova e izminative mesec-dva:
-Stani!
-A?
-Stani be?
-B?
-Stani be ne se zebavaj docnime za na rabota?
-AA?
-Se javi shoferot, ne cheka nadvor!!!
-E Kako da ne? Me motash sega za da stanam!
-Ne be stvarno 7.30 e!
-Pa shto ne kazesh taka?
i potoa za 5 minuti sum tip-top doteran!:majmun:
Е бате кај мене е вака последниве 10 години и кога се десе еднаш во годината да идам на време на работа тоа се запише у календаро:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom