Имам две баби

Едната ја сакам до бесвест и ненормално многу сум приврзана со неа

)
Ѕверка невидена е, се картаат со дедо ми секоја вечер, готви прекрасно, иако замара некогаш со тоа што ме тера да јадам

Има 72 години и уште си ја работи струката, шивачка е, али шие само за нас

Она ме има исчувано и сите спомени од детството ми се со неа...премногу е чувствителна и плаче и за добро и да лошо, ама исто така се смее премногу и тоа толку заразно што неможе никој да одолее хахахахха

срцка е ептен си ја сакам

) Само ептен ми е жал кога ќе земе да плаче како сум се скарала со брат ми, со изговор дека кога ќе нема никој друг само он ќе бил тука за мене

чисти секоја недела пере теписони брише прашини аууу само тоа ме нервира, седи си уживај иди шетај иди по бањи, нее има обврски :nesvest: Бабее

Многу ми е ѕверка се зеза со нас ко да има 20 години, водат дискусии со дедо ми кои на крај завршуваат со заразно смеење, комедија се, само камера да има до нив

:back:И на крај, фала Богу што ме крстиле по неа
А другата баба, не ја ни знам искрено...Себична, лоша, злобничка, СКРЖАВАА уффф...За еден роденден уште како мала ми има донесено играчка што ја имав заборавено кај неа на гости

безвезе...
на другата баба и има речено дека не сакала деца...
Али сепак, за останатите луѓе е добра жена,како и за моите братучетки, онака баш е фина, али за нас уффф катастрофа е...Готви ок, највеќе знае да прави некои кори, зелници итн итн и ме тера и мене да месам :nerv: ...нема везе и така ја гледам 2 недели во годината кога сум кај неа на гости...Кога ќе остане нешто за јадење секогаш го јаде и вика "Ај, за да не оди фира", еднаш дури кога експериментиравме со брат ми, ќе правевме некој колач, хахахахаха измешавме сол, шеќер, брашно и кузнај што не и кога го испековме не личеше на ништо, многу нормално, али жената го изеде, го ИЗЕДЕЕЕЕ! ХАХААХА да не иде фира секако хахах

Мнооогу паѓа, крши раце, нозе, зимово носот го скрши офф:uvo:
Се јавува само за родендени, а ни дава пари, али просто, не можам да сакам некого заради пари, тоа е тоа... али сепак, ја сакам на некој чуден начин