1 Октомври, почеток на нова академска година!

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Еее трета стигнав. Едвај чекам да почнам имам преубави предмети овој семестар:vozbud:Плус понеделник ми е секогаш празен, значи може и недела журкање :vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Уф мори маjко, тек сеа ме фаќа трема. Сега ова е ново, непознато за мене, други луѓе ќе гледам. Чудно ми е, ама интересно и одвај чекам.

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
Јас вчера си се журкав, си “ја редевме“ до раните утрински часови...а не беше планирано така, пошто би требало денес на факултет, ама се се мења па така и стартот на годинава. Рекоа од 3ти, и си продолжив со уживање.....и сеа.....ме боли главата:uvo: :pos:

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Епа ај со среќа нека ни е, со убаво да ни тргне годината.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Со среќа и лесно на сите, тазе и не-толку-тазе студенти :)
Има среќници што се запишале на ИИ при ПМФ?

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
епа со лесно да тргне и оваа година,и што повеќе положени колоквиуми и испити :)

кај мене стандард не бива ако не се деси некое срање со распоредот мој веќе четврта година по ред ист стап кркам :(

S

Stef Bachatero

Гостин
Туу на електро сауна направија немаше ни место да дишеш,а камоли да стоиш,но сепак згрешив имало убави девојки на електро.

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
е,па,ај со среќа и со лесно нека им тргне на сите.се надевам дека ќе ја протуркам и оваа година ко претходните три

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Туу на електро сауна направија немаше ни место да дишеш,а камоли да стоиш,но сепак згрешив имало убави девојки на електро.
гледај док можеш првава недела,после тоа ќе ги видиш сите со сплескањи газиња од решавање интеграли и струјни кола :pos:
бтњ јас денес си го одржав првиот час у бифе на тераса,ми тргна :icon_lol:

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
гледај док можеш првава недела,после тоа ќе ги видиш сите со сплескањи газиња од решавање интеграли и струјни кола :pos:
бтњ јас денес си го одржав првиот час у бифе на тераса,ми тргна :icon_lol:

абе ваци нели од оваа година посериозно, јас денес не бев али од утре најредовен ќе сум :nesvest:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Уфф еве се вратив дома со впечатоците.
Супер беше. Подобро од очекуваното. Сега додуша малце бев како мува без глава, lost in space, едвај се снајдов, ама успеав. Убаво ми беше како прв ден. Малкуцка досадно, ама убаво.
Ни ги дадоа електронските индекси и тука највише се збунив, затоа што тројца асистенти ги делеа и сите во исто време прозиваа, па кога ме прозваа не знаев кај кој да отидам да си го земам индексот.:pos:
После бев на кафенце и супер си поминав и така. На кратко кажано,тоа би било се.

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Супер беше како за прв ден. Очекував дека ќе бидам како мува без глава, ама се снајдов. Малце се разочарав од распоредот на предавања и од тоа дека по цели денови од 8 до 19 ќе скапувам во тој лавиринт наречен факс (денеска таков ми се виде).

Ни ги дадоа индексите и тука највише се збунив,затоа што тројца асистенти ги делеа и сите во исто време прозиваа,па кога ме прозваа не знаев кај кој да отидам да си го земам индексот.:pos:
Истото и на мене ми се деси и кај нас ги делеа тројца, памет ми се сврте гледајќи во сите тројца во исто време.

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Супер помина првиот ден. Сега ќе видиме утре како ќе биде кога ќе почнат со предавања.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Супер поминав..Си реков дека ќе боли, ама не било толку страшно..Свечениот час беше убо организиран, ме бендиса сета та свеченост..Само се изнервирав шо се напраја мангупи ко прашавме кај се индексите, се испонашаја нешто..:)

Kajgana Shop

На врв Bottom