1 Октомври, почеток на нова академска година!

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Честитки и од мене до сите бруцоши.
А ја ке си чекам до фебруари па тогаш ке биде интересното..:smir:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Првиот ден во прва година е почеток не еден нов дел од животот, или пак можеби почетокот на последната фаза од образованието.

Па нека ви е со среќа и се надевам дека ви следи еден убав дел од животот кој ќе го памтите засекогаш.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Mene koleskata crazy in love me preceka pred fax be... A ja taka izgubena, sama i op... odma kajganagii :) Tuku neka ni trgne akademskava godina, pobrzo da se privikneme na novata okolina i noze da krsime :)

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Честитки до сите бруцоши за почетокот на академската година а и на сите постари студенти.За бруцошите-Без страв и само напред пред вас заврчиле илјадници студенти кои не биле со два мозоци, а за постарите-Дајте што побрзо да го завршиме за да се куртулиме.Инаку јас годинава сум четврта и искрено едвај чекам да почнам со полагање за да стигнам на крај.Сепак е исцрпувачко ова учењето!Поззз:smir:

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
ај фала :vozbud: само со убаво нека тера! првиот ден требаше да се осеќам изгубено ама нешто не беше така,се збунив ради тоа појќе :baeh:
п.с. Скулче не се цени толку следниот пат :baeh:
паааааа,мислам дека ме виде во холот и во бифето,ама очигледно не ме позна..ај следниот пат ќе се пресрамам и ќе ти направам здраво,и тебе и на Ива ;)
бтв,првата недела ми изгледаше некако лесно,немавме скоро ич предавање,денеска почнавме полека,и не ми стои толку тешко(има време,ваљда не е гола вода!)
п.с. ху да фак ис Стојка и оти сите ми велат ТЕШКО МЕНЕ со неа???

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Тоа се што си го видел на економси, го видов и јас. Само бифето и библиотеката се вистински, се друго е само шминка колега, добредојде и пази се:wink: среќно:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom