Какви жени сакате во ваша близина?

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

Koja piperka e vistinska za ajvarot :D

• Tip 1.

Гласови: 0 0,0%
  • Tip 2.

Гласови: 10 38,5%
  • Tip 3.

Гласови: 9 34,6%
  • Tip 4.

Гласови: 7 26,9%

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
На изглед срамежливи, а сепак крајно кул-остри ---> кога треба да примат и одбијат напад од нео-класичен шмекер кој мисли дека доколку девојката не вреска, треба да му се поклони по дифолт.
Дружељубиви и насмеани, те пуштаат до одредено ниво. Мислиш дека си некаде, сваќаш дека си во Недојдија. Како погоре? Со магија.

Убави и свесни за тоа, провокаторки, сакаат да држат контрола во свои раце. Им успева. Не можеш да го срушиш замокот од чиј прозор ти мафтаат, затоа што си слаб. А тие - јаки. Сепак, останува нескротливата желба да ги освоиш. Ако дознаеш како, ќе знаеш зошто овој тип на девојки се најдобри.
Играчи, пар екселанс.

Е, такви девојки креваат адреналин.

&

Да зборувам од аспект на девојка, на дечко или бисексуално?:pipi:

Почитувам девојки кои знаат што сакаат и знаат како да го добијат тоа што го сакаат, со цврсти карактери, девојки кои знаат да бираат и тоа што ќе го изберат да си го носат со гордост.

Веројатно ако сум ограничена да бирам само еден од 4 горе наведени типови, би се одлучила за 2.
Секогаш е добро со девојка која е малку потешко да ја прочиташ.

Сепак се е до вкус, да бев машко, ќе сакав мила, нежна и сонувачки настроена девојка, на која фантазијата би била поблиска од реалноста, затворена девојка до која не може да се дојде.

Еххх да бев машко.:tv:

2. Veseli, otkaceni, zborlseti... ne se sramat od prirodata i treskaat zeleni za da se smeat site... gi prasuvas edno ti odgovaraat za 3, i ako ja prasas nesto intimno ona uvek sve ti kazue u faca, ja mislis glupa , a ona ke ti vrze masna naopaku ne si ni primetil... i na kraj se pravi deka ne i se svigjas, a ustvari posle nekoj den ete ve za raka :)
еве оваа,баш оваа :vozbud:

Срамежлива, Зборлеста, Весела и Помалку Откачена = Прекрасен Коктел :)

Абе уба да е, за другото куро ме боли

Под два и ја...
Поубаво од тоа нема,бар за мене...
Таква беше девојка ми од средно,и онака,знам точно за каков тип девојчиња се работи,затоа,дефинитивно најмногу ми се допага тоа.

А што ако е глупа?
Е ај роди бабо дете...
Секој е способен и знае да одбере што му треба и со кого му е најубаво да биде во врска едно е нешто да сакаш да го имаш а друго е дали може да го имаш,не е тоа никаков факт дека ако девојката е убава тогаш е глупава...:wink:

Е ај роди бабо дете...
Секој е способен и знае да одбере што му треба и со кого му е најубаво да биде во врска едно е нешто да сакаш да го имаш а друго е дали може да го имаш,не е тоа никаков факт дека ако девојката е убава тогаш е глупава...:wink:

Ме сфати погрешно, не мислев на тоа, нормално дека може да биде и тоа и тоа, ама тој кажа дека само сака да е убава, ништо повеќе.

тип 2,3 и 4 се супер!можам со такви девојки да издржам!

A moze da si iskombiniram jas kako mi odgovara? .... chakav 5 secundi i nikoj ne kaza 'ne' znachi moze! Pa eve:
Od tip1: samo sramezlivosta bi ja zel
od tip2: vesela, zborlesta
tip3/4 se isfrleni od konkurencija!
Eve go i receptot: 'Vesela' e glavno jadenje, 'zborlesta' e garnir. a 'sramezliva' e zachinot na seto toa! So ova bi se napil edna chashka crveno vino ,da recheme, chisto da 'mi lizne'. hehehe:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom