JOE
Пелистер Битола
- Член од
- 31 март 2007
- Мислења
- 3.076
- Поени од реакции
- 809
- Локација
- Bitola
- Веб-сајт
- forum-ckembari.cjb.net
Se bara komentarot na JOVE_BT...imase eden post kaza koja devojka e idealna za poveketo..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ме сфати погрешно, не мислев на тоа, нормално дека може да биде и тоа и тоа, ама тој кажа дека само сака да е убава, ништо повеќе.
Па не али некогаш знаете да бидете уффффф знаете да извадите чоек од такт тоа е нешто не видено,али во глобала сте ок :wink:Да не се растргнуваме со поделби,па не сме до толку комплицирани:wink: Овде може да се продолжи
Па не али некогаш знаете да бидете уффффф знаете да извадите чоек од такт тоа е нешто не видено,али во глобала сте ок :wink:

Ни со нас ни без нас,нели
Затоа е темава,да си изберете своја комбинација и да настојувате да ја добиете во реалноста.
Но пазете што посакувате,може да ви се исполни :wink:
Истриени
Овде би ги класифицирала оние кој жичката за забава им се откачува релативно порано,некаде околу 14-15 та година.Тоа се девојки кој секогаш се посакувани за во друштво,зрачат со харизма,интересни се,знаат да откачат до граници,да се поднапијат,да ги расположат останатите.Карактеристично за нив е што секогаш одат до граница,имаат видено многу,но пробано малку.Не откажуваат за забава,за одмори,за журки,би направиле Се,но никој да не види.
...одберете еден тим да направиме дуел
(Освен што ме сакаат професорките
)
И хуманитарка сум и културна (мана од раѓање, вечен поборник на бон тон)...