-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Јас мислам дека е до маусот.Компјутерот ми чита само DVD,а обични не сака,до што ќе да е ??
Јас мислам дека е до маусот.Компјутерот ми чита само DVD,а обични не сака,до што ќе да е ??
Јас мислам дека е до маусот.
Малку предновогодишна заебанција де??????????????????????????????????????????? DVD ромот ми чита само DVD цедеа,а обични нејќе.(немој вака да ме зезаш ''до маусот били )
Еее ти па јас мислев да поминам џабе,ама немаМалку предновогодишна заебанција де
На кратко: Земи нов DVD-RW и решен проблем.
Имам проблем со ОС.Го исклучувам се нормално (start>turn off computer>turn off) и се е регуларно само наместо да се исклучи се рестартира.Во моментов не сум во способност да размислам па ако некој го има решено истиов проблем нека ми каже како го решил.:smir:
Ја имав сличен проблем како твојот, го пребарав цел биос за на крај да видам демек еден од PCI слотовите ми го пали ПЦ-то одма штом го изгасам нормално, преку shot down.Не бива.
mnogu pari e samo 50 evra e otvaranje na lap top a ekranot + zavisno od kvalitetot na ekranot goleminata ITN.Imam laptop Toshiba Sattelite A665 so HD Ready ekran( ko sto go ima na stranata na tnt it market)... ali ima eden pogolem problem ( go poeb*v ekranot golem 16' pa me interesira kolku pari e nov ekran ist takov 16' HD Ready so rabotna raka... pozz
Искрен совет: Напрајму Чек дис Аут.Пациент:Asus Notebook F5M, стар 4 години, искористен до максимум.
Проблем: Има проблем сам со себе.
Цел: да се користи уште толку.
Симптоми:На вклучување дава црн екран, не прави никаква бука и пали само една сијаличка.
Превземени чекори:
Секоја помош, совет, reply, изјава од искуство е добродојдена. На најуспешните, Дедо Мраз ќе им донесе еленчиња.
- Го отворив и видов дена не врти ни кулерот на процесорот.
- Му ја извадив меморијата, ја избришав со гумичка и пак ја вратив.
- Ја извадив батеријата.
- Го извадив напонскиот кабел.
- При извадена батерија и напонски кабел го држев power копчето преку 40 секунди.
- Го извадив хард дискот.
- Го извадив процесорот.
- Направив преку 274 комбинации на вадење и ставање на компоненти. Ниту еднаш не запиште, само еднаш ми успеа да го крене кулерот на процесорот (ваљда од жал).
- Седнав на интернет и читав 4 дена за тоа како да го решам проблемот. Многу го решиле со финтата со меморијата, со батеријата...
- Се молев.
- Седнав да ви пишам.