Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Зошто со Mozilla кога отварам Hotmail неможам да ги отворам пораките кои ми стигнале..т.е. ги глеам пораките ама не и нивната содржина..??а btw со Google Chrome ми ги отвара...некое чаре??..да не е изместено нешто..некој нешто да знае околу проблемов??..фала однапред
Некој за моево проблемче да се јави??

Inspektorat

www.guliver_tip.bloger.hr
Член од
22 август 2008
Мислења
95
Поени од реакции
0
POMOS!!!

C:\resycled\boot.com POMAGAJTE SO DA PRAM MI IZLEGVIT OVA KO KE OTVORAM C ILI D:( i moram so desen klik da otvoram

D

DeviL_32`

Гостин
Дечки прегеска симнав фотошоп цс4 и имам проблем кога инсталирам...стискам setup.exe и како нормално си оди и ќе укопа на крајот...
Дај ќе ве молам помогните ми...не ми е погодена дента. Чекам 10 часа да се симне и на крајот ова

Attachments

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Дечки прегеска симнав фотошоп цс4 и имам проблем кога инсталирам...стискам setup.exe и како нормално си оди и ќе укопа на крајот...
Дај ќе ве молам помогните ми...не ми е погодена дента. Чекам 10 часа да се симне и на крајот ова
Направи рестарт и кога ќе се пушти компјутерот изгасни ги сите прелистувачи, анти вирусот изгасни го, мсн-то изгасни го... сите тие работи изгасни ги и одново инсталирај го фотошопот. Све што имаш треба да биде изгаснато додека трае инсталацијата.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.761
Поени од реакции
1.049
Имам голем проблем со хард дискот...пред 10 дена зедов нов хард диск од 160 гига марка ExcelStor и сега на компјутеров имам 2 хард диска , овој новиов шо веќе го опишав од 160 гига и стариот шо ми беше веќе на комјутерот марка Maxtor од 80 гига...на новиот хард инсталирав Ubuntu 8.10 a на веќе постоечкиот имам XP Service pack 3...проблемот е во тоа шо пред 2 дена компјутеров почна чудно да се однесува...кога го уклучив компјутерот воопшто не ми го прикажуваше новиот хард диск...рестартирав и пробав да влезам на Линуксот ( кој шо е инсталиран на новиот хард ) , но ми најде некоја грешка и не можеше да се крени Линуксот...некако го средив и успеав да го оспособам новиот хард диск ( т.е. почна да ми го прикажува и новиот диск кога сум во Windows ) , но не ми ја прикажува папката со музика која ми е ставена на новиот хард диск ( папката тежи околу 20 гига )...сите други папки шо се на новиот хард диск ги прикажува само таа папка не и никако не можам да ја видам...иначе не ми е избришана бидејќи на дискот покажува дека има зафатен простор од 25 гига што е во ред ( линуксот 5 гига и музиката 20 гига )...препоставувам дека дискот не е во ред и ќе го вратам од кај шо го зедов но сакам пред тоа да си ја спасам музиката која шо никако не можам да ја видам т.е. не ја прикажува папката во која шо снимена...значи папката со музика не ја прикажува ни во Windows мод ни во Ubuntu...pls help...прилично ми е важно да ја спасам таа папка пред да го вратам хард дискот од кај шо го зедов

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Имам голем проблем со хард дискот...пред 10 дена зедов нов хард диск од 160 гига марка ExcelStor и сега на компјутеров имам 2 хард диска , овој новиов шо веќе го опишав од 160 гига и стариот шо ми беше веќе на комјутерот марка Maxtor од 80 гига...на новиот хард инсталирав Ubuntu 8.10 a на веќе постоечкиот имам XP Service pack 3...проблемот е во тоа шо пред 2 дена компјутеров почна чудно да се однесува...кога го уклучив компјутерот воопшто не ми го прикажуваше новиот хард диск...рестартирав и пробав да влезам на Линуксот ( кој шо е инсталиран на новиот хард ) , но ми најде некоја грешка и не можеше да се крени Линуксот...некако го средив и успеав да го оспособам новиот хард диск ( т.е. почна да ми го прикажува и новиот диск кога сум во Windows ) , но не ми ја прикажува папката со музика која ми е ставена на новиот хард диск ( папката тежи околу 20 гига )...сите други папки шо се на новиот хард диск ги прикажува само таа папка не и никако не можам да ја видам...иначе не ми е избришана бидејќи на дискот покажува дека има зафатен простор од 25 гига што е во ред ( линуксот 5 гига и музиката 20 гига )...препоставувам дека дискот не е во ред и ќе го вратам од кај шо го зедов но сакам пред тоа да си ја спасам музиката која шо никако не можам да ја видам т.е. не ја прикажува папката во која шо снимена...значи папката со музика не ја прикажува ни во Windows мод ни во Ubuntu...pls help...прилично ми е важно да ја спасам таа папка пред да го вратам хард дискот од кај шо го зедов
Едно просто прашање, да не си и направил на папката со музика HIDE па сега неможеш да ја најдеш ?

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.761
Поени од реакции
1.049
Не бе какво Hide...пишав погоре дека изгледа новиот хард диск е зезнат бидејќи и други проблеми ми прави башка од ова со папката...ќе го вратам хард дискот од кај шо го зедов само работата е пред тоа да ја спасам папката со музика

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Aj ve molam pomos. Siminjam film so mitorent i na 70% mi zastana filmov. A go projdov limitot i filmot mi se spisuta celi 2 dena i sea mozete da zamislite kolku sum iznervirana. Pisuava "Files missing from job. Please recheck"
I uklucuvam BSPlayer, mi vika "Inable to play media file" kao go nemam potrebniot codec. I sea?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom