- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Цдто бутабилно не го чита, како воопшто да не е ставено.
Ај пробај да наместиш во биосот First Boot Device да ти биде ЦДто, зачувај промени и рестартирај компјутерот, па пиши што ќе направеш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цдто бутабилно не го чита, како воопшто да не е ставено.
Oва веќе личи на нешто. Дали секој ден во текот на денот брзината на rapidshare е шит, па ноќе се подобрува, или ТК е проблемот?
Ќе објаснам како се користи финтава за рапидшер.Што направи за да имаш 2 IP адреси?
еј,еден другар имат проблеми со компјутерот, значи кога ке го притиснеш копчето за уклучување се пали комп, екранот стои црн, а по 2-3сек почнува да титка, тииииииииииииииииииттттттттттттттт еден долг тиииит, па ке престане и си стои така, за 5-6 сек пак тиииииииттттттттт, значи титка по еднаш долго, шо може да е проблемот??

Чаре... антивирусиам проблемчич еден малечок изгледа ама кој знае![]()
значи што е проблемот си го форматирав компјутерчето и се е океј само што не можам D партицијата да ја отворам нормално туку морам преку десен клик и опен.ако пробам нормално да ја отворам со ентер или со двоен клик ми излегува open with.... чаре????
си закачил вирусче... или ти останало внатре и покрај форматот, ако си форматирал само една партиција 
иам проблемчич еден малечок изгледа ама кој знае![]()
значи што е проблемот си го форматирав компјутерчето и се е океј само што не можам D партицијата да ја отворам нормално туку морам преку десен клик и опен.ако пробам нормално да ја отворам со ентер или со двоен клик ми излегува open with.... чаре????

Ace... вирус е, има еден куш пишано за ова поназад на темава.Ај пробај D вака да го отвориш
start > run > D://
а причината што неможеш да го отвореш директно е некој фајл/програма и сега тој/таа те заебава...
во моментов, освен формат, друго решение не ми текнува![]()
Ace... вирус е, има еден куш пишано за ова поназад на темава.

Добро, не сум видел поназад
ај сеа малце помош за мене...
на стариот ПЦ кога ќе отидам во C:\WINDOWS и кога ќе ги селектирам сите фајлови, ми покажува дека зафаќаат 3 гб, а вака на фолдерот Виндоус кога ќе направам, десен клик па Properties, ми покажува дека зафаќа 10 гб :uvo:...
незнам што може да му е а System Restore на local disk C е исклучен, неам појма каде би можеле да се "кријат" овие 7 гб
ако има некој совет, нека пише :wink:
иам проблемчич еден малечок изгледа ама кој знае![]()
Изместена е рам меморијата, нека провери другарот