Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe vidi, ne e fintata sto sakas da koristis.. Tuku sto e najbezbedno za tvojot kompjuter. Taa finta, pobaraj na google ima kako da se zaobikoli toj install, ama moj sovet ti e da si go instaliras toa sto ti go nudi, za da ne mora da go preinstaliras posle cel PC.Сакам да продолжам со користењето на мсн-та 7,5
ама кога ќе кликнам на sign in ми се појавува дијалог прозорче со следниов текст:
A never version is available.You must install the newer version in order to continue. Would you like to do this now?
*yes
*no
Имам слушнато дека има некоја „финта“ со која може да се користи оваа верзија од мсн,
Знае ли некој која е таа финтата?
toa go pravam sekoja nedela ( posto imam nekolku ubavi programcinja,ama probni verzii koi traat 7 dena... )Abe vidi, ne e fintata sto sakas da koristis.. Tuku sto e najbezbedno za tvojot kompjuter. Taa finta, pobaraj na google ima kako da se zaobikoli toj install, ama moj sovet ti e da si go instaliras toa sto ti go nudi, za da ne mora da go preinstaliras posle cel PC.
:salut:
toa go pravam sekoja nedela ( posto imam nekolku ubavi programcinja,ama probni verzii koi traat 7 dena... )
mozes ti da go pobaras toa i da go kopiras tuka,ili ako go znaes,samo da go napises...
Преинсталирај си ја
Провери во опциите дали на прелистувачот му е одобрено да ги прифаќа колачињата
За мк верзија- алатки/опции/приватност-штиклирај прифаќај колачиња-додека не истечатПодетално?
Така е направено... Пак не биваЗа мк верзија- алатки/опции/приватност-штиклирај прифаќај колачиња-додека не истечат
Како може на песна што е со 64kbps квалитет да и го подобрам (колку-толку) квалитетот? Тоа е единствената што ја најдов после долго време, се обидував нешто во Adobe Audition и Nero Wave Editor но не ми излегува баш најдобро.
Деинсталирај го МФајрфокс, потоа во program files избриши ја папката Mozila firefox, потоа во Documents and Settings во сите кориснички досиеја барај по папките и кај ќе видиш Mozila избриши, рестарт и пак инсталирај ја Мозилата.Пред ова дисконектирај се и исклучи антиспајвер програмТака е направено... Пак не бива![]()
Деинсталирај го МФајрфокс, потоа во program files избриши ја папката Mozila firefox, потоа во Documents and Settings во сите кориснички досиеја барај по папките и кај ќе видиш Mozila избриши, рестарт и пак инсталирај ја Мозилата.Пред ова дисконектирај се и исклучи антиспајвер програм