Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да продолжам со користењето на мсн-та 7,5
ама кога ќе кликнам на sign in ми се појавува дијалог прозорче со следниов текст:
A never version is available.You must install the newer version in order to continue. Would you like to do this now?
*yes
*no

Имам слушнато дека има некоја „финта“ со која може да се користи оваа верзија од мсн,
Знае ли некој која е таа финтата?

Сакам да продолжам со користењето на мсн-та 7,5
ама кога ќе кликнам на sign in ми се појавува дијалог прозорче со следниов текст:
A never version is available.You must install the newer version in order to continue. Would you like to do this now?
*yes
*no
Имам слушнато дека има некоја „финта“ со која може да се користи оваа верзија од мсн,
Знае ли некој која е таа финтата?
Abe vidi, ne e fintata sto sakas da koristis.. Tuku sto e najbezbedno za tvojot kompjuter. Taa finta, pobaraj na google ima kako da se zaobikoli toj install, ama moj sovet ti e da si go instaliras toa sto ti go nudi, za da ne mora da go preinstaliras posle cel PC.
:salut:

Abe vidi, ne e fintata sto sakas da koristis.. Tuku sto e najbezbedno za tvojot kompjuter. Taa finta, pobaraj na google ima kako da se zaobikoli toj install, ama moj sovet ti e da si go instaliras toa sto ti go nudi, za da ne mora da go preinstaliras posle cel PC.
:salut:
toa go pravam sekoja nedela ( posto imam nekolku ubavi programcinja,ama probni verzii koi traat 7 dena... )
mozes ti da go pobaras toa i da go kopiras tuka,ili ako go znaes,samo da go napises...

toa go pravam sekoja nedela ( posto imam nekolku ubavi programcinja,ama probni verzii koi traat 7 dena... )
mozes ti da go pobaras toa i da go kopiras tuka,ili ako go znaes,samo da go napises...

E zalama ama sega odam.. I ne e edno za probuvanje, nekoi ne rabotat. Ako sakas vecer ke probam pa ke ti pisam ili ovde ili na PP.
Poz

Mи се сјеба Mozzila-та;
Кога ќе ја отворам ми вика "Безбедносната компонента на прелистувачот не може да се иницијализира. Најверојатна причина е проблеми со датотеки во директориумот на профилот. Потврдете дека овој директориум нема читај/пишувај рестрикции и дека дискот не е (скоро) полн. Препорачливо е да излезете од прелистувачот и да го поправите проблемот. Ако продолжите да ја користите оваа сесија, прелистувачот може да се однесува погрешно при пристапот до безбедносните можности." Ќе стегнам "ok" и ќе се отвори прелистувачот...

Страни отвара, тоа е се океј, но

-Не можам да отворам е-пошта
-Не можам да се регистрирам/логирам
-Не можам да отворам профили на било што ( youtube.com; 3jam.com и слично )

Помош?

Како може на песна што е со 64kbps квалитет да и го подобрам (колку-толку) квалитетот? Тоа е единствената што ја најдов после долго време, се обидував нешто во Adobe Audition и Nero Wave Editor но не ми излегува баш најдобро.

Дали би се подобрил, ако ја снимам на CD и после од него ја rip-нам, да речеме во MP4 на 448kbps?

Така е направено... Пак не бива :(
Деинсталирај го МФајрфокс, потоа во program files избриши ја папката Mozila firefox, потоа во Documents and Settings во сите кориснички досиеја барај по папките и кај ќе видиш Mozila избриши, рестарт и пак инсталирај ја Мозилата.Пред ова дисконектирај се и исклучи антиспајвер програм

Деинсталирај го МФајрфокс, потоа во program files избриши ја папката Mozila firefox, потоа во Documents and Settings во сите кориснички досиеја барај по папките и кај ќе видиш Mozila избриши, рестарт и пак инсталирај ја Мозилата.Пред ова дисконектирај се и исклучи антиспајвер програм

Сега деинсталирав, и ја избришав папката во program files. Инаку во Documents and Settings нема никаде Mozilla, па сеа ќе го рестартирам компјутерот и ќе видам... Антиспајвер не ни имам:kesa:
Edit: Сега инсталирав и пак истото се појавува...:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom