Стрелец
El Mariachi
Ставревски е роден во 1965 година!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се јави еден југоносталгичар
Готово СДС се консолидира на форумов, сега може да делува како што треба астерикс се врати, водечката фигура во радовите на СДС на форумов следен од интел и по ново подмладокот Флава.
Ајде астерикс ајде баци му рака на шефот ти Бранко
Инаку ако нависитна соти дека мора кандидатот да е над 40 години ондак Керим нека ја земе оваа парадна функција тешко дека за друг и би гласале.
А астерикс нека си гаи илузии ама време му е Б.Ц. да се повлече од активна политика бидејќи на следни избори губи, преку глава им е на сите.
Абе мое уставно право е да гласам за кого сакам, па затоа чил аут
А кој друг? Кој и да е уствари, не би го гласала пред Бранко ... сите други ми се смотани, кој повеќе-кој помалку, сеедно.
Дивајн искрено многу порадо би ставил некој смотан кој си ја сака државата, отколку бранко кој си го сака својот џеб.
Бранко е партиски избран претседател и СДСМ ќе си го гласа ВМРО не, а остали ќе видат, тоа е едноставно.
Многу поважно за Македонија е прашање од типот дали би го гласале Мајк Зафировски како независен кандидат со собрани 10,000 потписи или некој што ќе го предложи Грујо, па кои и да бил тој?
Така најмногу може да се види капацитетот на Македонците.
Дете нема такви овде! Овде се све фина господа кои не гласаат за гангстераана од тој калибар! :helou:дали некој би го гласал Бранко Црвенковски повторно да биде претседател?
da ne bese on nemase da imate drzava bulasi edni
Разликата е - да одбереш помеѓу две зла, помало зло.Поставив анкета по прашањето, да се има увид во тоа дали според членовите на форумов сегашниот Претседател заслужува уште еден мандат.
Анкетата е анонимна
Инаку, јас не би гласал за Бранко. После 17 години, за мене тој нема никаков кредибилитет како политичар.
Всушност...и така и така не се замарам со политика...Повеќе гледам како Staedtler и Waldorf oд Muppet Show, од мојот „балкон“ на овој наш политички Дизниленд...
И сеедно ми стана кој е на власт, кој е опозиција. Се верглаат истите песни, истите ветувања...и останува само на тоа. Разлика е само името на партијата.
Следствено, сеедно ми е и кој е Претседател. Здравје, 2009 ќе видам дали и воопшто би гласал. Најверојатно не. Ќе си гледам сеир. од „балконот“
НЕ!
не сум го ни гласал претходно, за повторно да можам да го гласам.:pos2:
Доста бе со тој Мајк Зафировски. Тој не беше во америките? Треба да има живеено тука незнам колку време во последните години. Не можи ни да се кандидира, а не па да победи.