- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 807
- Поени од реакции
- 7
Каков бранко бе, него ни мајкаму нема да го гласа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дивајн искрено многу порадо би ставил некој смотан кој си ја сака државата, отколку бранко кој си го сака својот џеб.
Зарем ќе ми кажеш дека има некој смотан кој си ја сака државата повеќе од својот џеб? Кажи ми го со факти кој е тој, па никогаш повеќе нема да изразам симпатии кон Бранко ... кажувам така затоа што ниту еден политичар не поштовам, за никого не сум, ама ако бирам, ги бирам тие со малку повеќе речник и памет.
Аиде, повели ...
Zar pametot i recnikot na Branko gi osvoile tvoite simpatii?
Inace se slozuvam gore dole so tvoeto mislenje!
Повеќе од другите ...
Бидејќи е повеќе од јасно дека никој не се труди за државава како што треба, ако треба да ме лажат, нека ме лажат тие што мораат ама на културен начин. Да, тој и неговите бивши соработници секогаш ме восхитувале и ме восхитуваат со начинот на кој знаат да го кажат нештото, да надзборуваат соговорник на ниво, да не останат без одговор итн. Мое мислење за кое немора да ме убиете, нали?:podsmev:
Зарем ќе ми кажеш дека има некој смотан кој си ја сака државата повеќе од својот џеб? Кажи ми го со факти кој е тој, па никогаш повеќе нема да изразам симпатии кон Бранко ... кажувам така затоа што ниту еден политичар не поштовам, за никого не сум, ама ако бирам, ги бирам тие со малку повеќе речник и памет.
Аиде, повели ...
Sakas da kazes deka pagjas na dobro lazenje...hehhe dobro vo red , se sto treba e da najdeme nekoj sharmanten lazov...
zeni bwe :nesvest:
Tropna i ziva ostana :uvo:
Не ти кажувам дека има таков и кој е тој туку чисто хипотетички ти ја поставувам ситуацијата.
А дека се оформи човекот во квалитетен политичар се оформи така што може и многу квалитетно да те зафркне.
Инаку Б.Ц. една многу интересна реторика на вртење муабетот на сосема трета страна преку која сака да те натера да му поверуваш дека е во право, која реторика мене воопшто не ми се допаѓам најверојатно бидејќи сум способен да ја согледам, ама има некои што уште не ја приметуваат таа негова тактика.
Интел не се прави баба ванѓа и не кажувај дека ако не беше Б.Ц. ќе бевме дел од бугарија, бидејќи тоа никогша нема да го дознаеш па за да можеш да го тврдиш, односно тој начин на споредба се сведува на познатото: Да имаше баба к*р ќе беше дедо.
Не се занесувајте толку де. Ви кажав, најдете некој кој не лаже и никогаш нема да гласам за Бранко. (ако гласам воопшто)Аиде.
.
Ne me zezaj...
:lud:
![]()
Milam deka polesno e da najdeme nekoj koj podobro laze od Branko!:tv:
ehh be Divajn.....
Мака ми е да ти реплицирам повеќе, посекако не ни планирам да се убедувам со тебе. Сакав само во врска со болдираното да ти кажам да не вреѓаш реторички.