Кој би сакале да биде Претседател на РМ?

дали би го гласале Бранко Црвенковски повторно за Претседател?

• да

Гласови: 39 22,5%
  • не

Гласови: 134 77,5%

• Вкупно гласачи
    173
ха почекајте малце има време ќе излезе никој незнаен јунак
коко со беше Трајкоски лесна му земја
ако паметите го избрафме со еден муабет

"пуштете авиони и земете си ги косоварите кај вас"
пазете што зборувате може за прецедател да ве изберат

БАЧКО ТОА ШТО ГО КАЖА ТРАЈКОВСКИ СЕ ВИКА ОДБРАНА НА СУВЕРЕНИТЕТ НА РМ.Ретко кој го одбранил од проста причина што го примаме како сакаме и кога сакаме....

Јас имам мало потекло, од далечн врска, со АСустроунгарскиот двор, еден мој чукун-чукун прадедо е од унгарска плава крв.
И јас имам унгарско сино делче у у крвта од таму некои предци, али тоа кога ќе се кандидирам за претседател на Војводина:icon_lol:...Плус кај у Македонија ти стануе женско претстедател у следниве 100 години:(

Него, со задоволство би гласала за Б.Ц...кога би ми направиле лоботомија пред изборите.

Da bide Ljube Boshkovski pretsedatel na drzavava i Gruevski da si ostane premier ke bide raj za makedoncite. Boshkovsi kako vistinski patriot ke shiri patriotizam i makedonshtina niz svetot, a Gruevski veke odlicno si ja vrsi rabotava vo zemjava, no i nadvor od nea.

Мислам Срѓан Ќерим или Вилма Трајковска. Имаат доста врски во Америка И Европа особено ако победи Хилари во Америка ние Вилма треба да ја стаиме бидејки се од иста црква така да уште повеке ке не подржува Америка. Иако ако победат демократите во Америка го јадевме бидејки тие се за грците и Албанците. Сепак треба да видиме што ке се случи во Америка за да знаеме како да одиграме ние.

Da bide Ljube Boshkovski pretsedatel na drzavava i Gruevski da si ostane premier ke bide raj za makedoncite. Boshkovsi kako vistinski patriot ke shiri patriotizam i makedonshtina niz svetot, a Gruevski veke odlicno si ja vrsi rabotava vo zemjava, no i nadvor od nea.
UNITED MACEDONIA

Стојан Андов. Конзистентен и принципиелен политичар.

Garfield епа почни ти од сега малку од малку да се потковуваш и спремаш па кога ќе дојде време, го имаш мојот глас за Претседател.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom