Фан Клуб: Србија

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Посакувам нападот да ни биде со еден шпиц Лазовиќ позади него Красиќ и по крила Тошиќ и Јовановиќ т.е. вака =)
Лазовиќ

Јовановиќ Красиќ Тошиќ

Качар Станковиќ

Коларов Суботиќ Видиќ Ивановиќ

Стојковиќ
Качар не е за вакви утакмици,иначе другово се е ок,би се сложил и би пробал една утакмица Обрадовиќ место Коларов стартер да биде,Коларов имаше доста испади со Гана!

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Се гледаше дека доста го респектираја противникот..
Но ништо не е загубено,ако ги изиграат натпреварите со Германија и Австралија како што играја во квалификациите,ќе биде супер !
И доста фудбалери потфрлија,ќе мора нешто Антиќ да мењава!

--- надополнето ---

Посакувам нападот да ни биде со еден шпиц Лазовиќ позади него Красиќ и по крила Тошиќ и Јовановиќ т.е. вака =)
Лазовиќ

Јовановиќ Красиќ Тошиќ

Качар Станковиќ

Коларов Суботиќ Видиќ Ивановиќ

Стојковиќ
Ја тука би променил место Качар Пантелиќ да биде стартер,за да биде тактиката понапаѓачка..

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Качар не е за вакви утакмици,иначе другово се е ок,би се сложил и би пробал една утакмица Обрадовиќ место Коларов стартер да биде,Коларов имаше доста испади со Гана!
Ne zezaj, Kacar e zmaj. Ne go igrase do tolku vo posledno vreme posto bese povreden.
Seti se samo koj bese najdobar na terenot protiv Francija na Marakana. Kacar do Stankovic ili pred nego!

Kako i da e, mora mnogu da se trca i da se igra hrabro i napadacki!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не знам некако не ми се свиѓа Качар,тоа е мое мислење,како и да е очекувам утре Лазовиќ стартер да биде.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Честитки за победата, сосема заслужена. Дечките одиграа со срце и го надоместија сето она што го пропуштија во мечот со Гана. Сега пак е се во нивни раце и сами си ја кројат судбината.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Да се знае кој е кој.Тишина несакам ништо да слушам.Посветено за душманите...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Честито победа,овој пат ве послужи среќата,но на крајот паднаа кондициски требаа да ги дотолчат Германциве а и гол раликата ќе е и те како потребна накрај.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Србија ! тоа е тоа малце и среќа нормално божји народ сме, али имавме и 2 стативи ! браво срцето ми се намести ! МИ СМО СВЕМОЌНИ КАД НЕШТО ХОЧЕМО ДА УРАДИМО ТО И УРАДИМО ! СРБИЈА !!

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
БОГ ЧУВА СРБЕ!!! СИСАЈТЕ ДУШМАНИ !

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Честито Победа Нека ни е... Ајде на ред е Австралија и со игра како денешната, но со подобрена реализација да се пласираме на второто, а зошто да не и на првото место... :wink:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Ма само да пројдеме група, не е важно кое место.

Kajgana Shop

На врв Bottom