Фан Клуб: Србија

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Милојко - ти реков ли убаво, првин Гана па после палење за прво место во група?:pos2:
А не тренер бил во Барса ау ќе ги направи Србија - Аргентинци и ќе убиваат све:tapp:

M

Mario Gómez

Гостин
Отруј се.Под хитно.
Аууу Боби, не го очекував ова од тебе... :)

.
Значи сарказам беше оти не сфати, прочитај го целиот текст.

Навива за Германија пошто Баерн е германски тим,и затоа што Германија секогаш се вбројува во фаворитите за титула,како што се Бразил Италија Аргентина....

А овие зашто навиваат за Србија?
Па да, 5 играчи од Баерн се прв состав на Германија, и навијам оти играат цврст фудбал и сплет на околности ко бев помал.

Инаку се гледаме во петок, да го продолжиме ние сексањето.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Баш ме интересира зашто те курчат македонците што навиваат за Србија на Светсково ?? Како што ти можеш на навијаш за Германија така секој друг може да навија за Србија и за секоја друга земја која се наоѓа на Светсково....
Навиват за германија зш е Жолт во косата како нив

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Баталете децата што немаат видено фудбал во живо и само што дркаат на екран.Проста раја остајте не вредат за дискусија.

Изгубивме изгубивме врло важно идемо даље.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
ми се исполни душата шо не победија србите.кој ќе им ги гледа маките со германците не знам.:smir:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Nekoi si lecat kompleks so vcerasniot poraz na Srbija,toa e jasno ko den.Samo neznam zasto tolku gnev na Srbija:toe:Mene jasno mi e deka postoi ljubomora sto Makedonija nemoze da se plasira na edno vakvo golemo fudbalsko zbidnuvanje,ali Srbija e najmalku kriva.I samo napatenite dushi da znaat deka lekcijata treba bas od Srbija da ja naucime,pa posle da se nadevame na nesto sto se vika fudbal.PozdraF

F

fantomX

Гостин
Izgleda da Rajevac nije samo dobri tihi dečko, limitiran u svom znanju i ambiciji. Pre će biti da se radi o čoveku koji se nije uklapao u srpski klupski fudbal jer je javno primetio da močvara loše miriše, makar je mi predstavljali kao naše prirodno stanište.

Одлична забелешка, од погорниот линк.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363

уште има да се игра !

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Nekoi si lecat kompleks so vcerasniot poraz na Srbija,toa e jasno ko den.Samo neznam zasto tolku gnev na Srbija:toe:Mene jasno mi e deka postoi ljubomora sto Makedonija nemoze da se plasira na edno vakvo golemo fudbalsko zbidnuvanje,ali Srbija e najmalku kriva.I samo napatenite dushi da znaat deka lekcijata treba bas od Srbija da ja naucime,pa posle da se nadevame na nesto sto se vika fudbal.PozdraF
ако ова беше наменето за мене и мојот пост,да ти кажам дека не ми е комплекс србија.Само не знам зашо па толку да ја сакам србија???????Не сум љубоморен шо македонија не е на светско,повеќе од јасно е дека имаме уште минимум 30 години да идеме на светско.А за пример може да земеме од Словенија не од србија.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.041
Да, можеме да земеме пример од Словенија за тоа како на среќа во бараж се влегува на светско, наместо да земеме пример за тоа како се завршува прв во група во квалификации, пред Франција.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Посакувам нападот да ни биде со еден шпиц Лазовиќ позади него Красиќ и по крила Тошиќ и Јовановиќ т.е. вака =)
Лазовиќ

Јовановиќ Красиќ Тошиќ

Качар Станковиќ

Коларов Суботиќ Видиќ Ивановиќ

Стојковиќ

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Да, можеме да земеме пример од Словенија за тоа како на среќа во бараж се влегува на светско, наместо да земеме пример за тоа како се завршува прв во група во квалификации, пред Франција.
Hahah....bravo.Nekoj ne kapiraat ali toa e!

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
ако ова беше наменето за мене и мојот пост,да ти кажам дека не ми е комплекс србија.Само не знам зашо па толку да ја сакам србија???????Не сум љубоморен шо македонија не е на светско,повеќе од јасно е дека имаме уште минимум 30 години да идеме на светско.А за пример може да земеме од Словенија не од србија.

Напишаниот твој пост е чиста дефиниција за комплекс.Никој не бара од тебе за Србија да навиваш да не ти дојдоа четници со кокарди и катани дома со сила да те тераат?

Kajgana Shop

На врв Bottom