Фан Клуб: Србија

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Сами се победија Србите...:tapp:
Да направиш 4,5 100% шанси и да не постигниш гол е разочарувачки.....прашање на време беше кога ќе стигни казната....:nesvest:
На вакви нок-аут мечеви,кога влогот е СЕ ИЛИ НИШТО,мора да се искористат максимално шансите,,,,уште не можам да сфатам како не искористија барем една шанса во првиот дел,посебно на Красиќ,доколку поведеа во првото полувреме ќе беше друга песна....
Секоја чест за борбеноста на Австралијанците-си одиграа дечките без калкулации,и заслужено слават-ги искористија своите шанси.....
За Србија шо да речам.си пропуштија Орлите голема шанса да ја поминат групата,група која беше по терк-имаа игра,одиграа добар шампионат,немаа среќа на мечот со Гана со тој пенал....
Имаат добар тим,играчи кои играат во силни клубови-сигурно имаат добра перспектива,само ќе им треба поголемо искуство на вакви турнири кога само еден гол + во гол разликата е пресуден,а толку им фалеше-само 1 гол и ќе одеа понатаму...
То е фудбал,не победува секогаш подобриот-туку ПОСНАОДЛИВИОТ и посреќниот....

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Србија 2 утакмици нема среќа (Гана и Австралија ) ама со Германците имаа среќа невидено,тоа е ,реално не заслужуваат да поминат понатака и Гана се поквалитетни!

--- надополнето ---

ako pobedea srbite ke odea ponatamu ili ne
И 2-2 да изиграа ќе одеа понатака,со победа нормално.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Ако за Гана и за Германија им дадоа Пенал тогаш сега требаше да дадат и на Србија. Чиста рака имаше... очигледно беше оти не сакаше судијата да ги пласира во наредниот круг. Жално жално...

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
^никој не им е крив,се работи за неспособност,екипа која не знае да даде гол и не заслужува да оди понатаму...балканска работа,секогаш се криви другите...

B

boki10messi

Гостин
Не се работи за неспособност. Имаат одлични играчи и тимска игра. Ама работата е во балканскиот менталитет. За нив работата е добиена уште пред да излезат на теренот. Тие уште пред да започнат со игра се видоа себеси во осмина-финалето. 100%
ФАВОРИТ ОД СЕНКА :pos2::pos2:

Член од
13 мај 2008
Мислења
139
Поени од реакции
2
Игнорирајте ги овие напатени душички. :pos2:

Srce bi bilo puno, duša zadovoljena, ali znajući neskromnost koja bi nas u tom trenutku već odvela na krovu sveta, svesni smo da bi taj osećaj važio samo do razigravanja za četvrtfinale.

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Idemo momciiiiiiiii! Bog nam dao osminafinale!
da de da

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Љубоморне душе могу да га пуше! Србија играше добро и покажа квалитет.Заслужено не одат ради тоа што сами си се криви,поради неикористените шанси.НИ Гана ни Австралија не беа подобри од нив на натпреварите,али тоа е фудбал.А за напатените "македонски војводи",Македонија може само да учи од Србија.Тоа е реалноста за жал.ПоздраФ

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Како што кажаја погоре,Србија се победи самата..
И нешто ме иритираше кај Антиќ,зашто чекаше да прими и втор гол,па да игра со двајца напаѓачи..тоа не ми само јасно.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Добар старт и на овие квалификации.

На гости против Фарските Острови веќе е 2:0, стрелци Лазовиќ во 14. и Станковиќ во 18. минута.

Стартните 11:

SRBIJA: Đuričić, Rukavina, Subotić, Vidić, Obradović, Krasić, Kuzmanović, Stanković, Jovanović, Žigić, Lazović.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.280
Србија-Словенија 1:1

Релативно на*урчен од утакмицата Македонија-Ерменија, решив да го гледам второто полувреме од Србија-Словенија, и тука се заебав.
Многу лошо второ полувреме (прво не знам како беше), три шанси од која едната за среќа влезе у гол, другото се беше 0.

Не знам стварно што да кажам, али ваквата игра ме плаши. Искрен да бидам, не сум убеден во пласманот на ЕП.

Kajgana Shop

На врв Bottom