Jas mislam najdobro da investiraat pari i neka ja pokrijat cela makedonija so telefonija da si gi sredat paketite kako so treba ,da napravat kvalitetni paketi i da sfatat zosto korisnicite sakaat dobra usluga,da bidat podobri prema korisnicite normalno i pousluzni a profitot sam ke im dojde,bez reklami ,svinjarii od tipot vratete go kabelskiot i taka nataka......
Da ne zaboravime deka nekoi firmi pocnaa mnogu skromno mnogu mnogu skromno i nemaa ni I od internet ponuda pa sega gi presisaa i Telekom,do nekade.
Zivotot e psihologija i kompromis ili ke igras po pravila ili ke letas.
Koga toa ke se sluci jas ke im davam sekoj mesec po 1500 den nema potreba da mi davaat internet ova,ona ako sakate ke se kladam so niv, samo sakam da mi dokazat deka mozat da imaat golem broj na zadovolni korisnici,koi ke uzivaat vo toa sto go plakjaat bez rip off metodi(doplati,no support,izmisleni dogovori,zaveri i kodosenje).
A toa okolu brzinite ne e nisto novo ,sega na zapad imaat po 20Mbit pa toa si e normalna rabota,dali ke simnes nesto za 15 minuti ili 1 minuta ne e bitno vo sporedba so toa da nemas ic internet vo tekot na denot.