Еве еден текст на Јанко за 10 мега битниот интернет на он.нет. Не не, не им прави реклама
http://jadiburek.blog.com.mk/node/170559
Не не, никако. Затоа што е VIP добил интернет од Он.нет пред сите други.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве еден текст на Јанко за 10 мега битниот интернет на он.нет. Не не, не им прави реклама
http://jadiburek.blog.com.mk/node/170559
so samiot dogovor ,dobivas ushte eden list{aneks},na koj dobro pisuva sto e kaznata!:helou:da ve prasam go ima li do seaga nekoj raskinato dogovorov so on net i ako nekoj znae so kako procedura ima da go se raskine dogovorot imam od paketot solo3
ni dogovor znam kaj e ni aneks kade e za toa i ve prasuvam ako veke znaes mozes malce podetalno da kazesso samiot dogovor ,dobivas ushte eden list{aneks},na koj dobro pisuva sto e kaznata!:helou:
Koristam WADSL 10 giga 2 god i sea mi istekuva dogovorot uste edno 25 dena, baram vase mislenje dal da prodolzam pak WADSL ili pak da gi otkacam :nenene:.
-nekoj od vas da mi kaze dali nekoj drug nudi nesto podobro i poeftino, imam slusnato deka kabelskiot internet e nesto podobarali poima nemam
.
Е рано ти текнало да раскинуваш, има услов дека мора 1 месец унапред да се јавиш за да раскиниш договор...
koj more gi ebe, odam poslediot den i ke im raskinam dogovor, ima takov uslov za raskinuvanje deka mora pred eden mesec, ali zaes sigurno i ti deka vo dogorot pisuva deka tie mora da ti obezbedat da imas 98% internet od dogovorot:nesvest: nemoj plz da mi gi potsetis sea starite vreminja koga nemav interenet po 2-3 dena i po sto pati gi barav ne tel i ne krenea tel, more toa opremata sto ja imam doma koj ne go zemam i vnedela pravo u avtopazar se da im prodam da si zimam nekoj dinar:helou:, i potoa neka me tuzat.
koj more gi ebe, odam poslediot den i ke im raskinam dogovor, ima takov uslov za raskinuvanje deka mora pred eden mesec, ali zaes sigurno i ti deka vo dogorot pisuva deka tie mora da ti obezbedat da imas 98% internet od dogovorot:nesvest: nemoj plz da mi gi potsetis sea starite vreminja koga nemav interenet po 2-3 dena i po sto pati gi barav ne tel i ne krenea tel, more toa opremata sto ja imam doma koj ne go zemam i vnedela pravo u avtopazar se da im prodam da si zimam nekoj dinar:helou:, i potoa neka me tuzat.