Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хе Хе. Герила маркетинг...

da ve prasam go ima li do seaga nekoj raskinato dogovorov so on net i ako nekoj znae so kako procedura ima da go se raskine dogovorot imam od paketot solo3

Преостанатите месеци помножено со 1000 денари +ддв на таа цена се пеналите. Од прилика таа цена беше колку што ме држи памтењево.

Koristam WADSL 10 giga 2 god i sea mi istekuva dogovorot uste edno 25 dena, baram vase mislenje dal da prodolzam pak WADSL ili pak da gi otkacam :nenene:.

-nekoj od vas da mi kaze dali nekoj drug nudi nesto podobro i poeftino, imam slusnato deka kabelskiot internet e nesto podobar:drk: ali poima nemam :tapp:.

Ако планираш да го смениш провајдерот побрзај. Мислам дека во договорот стои дека месец дена унапред пред да ти истече договорот треба да им кажеш дека нема да продолжиш со он.нет

Koristam WADSL 10 giga 2 god i sea mi istekuva dogovorot uste edno 25 dena, baram vase mislenje dal da prodolzam pak WADSL ili pak da gi otkacam :nenene:.

-nekoj od vas da mi kaze dali nekoj drug nudi nesto podobro i poeftino, imam slusnato deka kabelskiot internet e nesto podobar:drk: ali poima nemam :tapp:.

Е рано ти текнало да раскинуваш, има услов дека мора 1 месец унапред да се јавиш за да раскиниш договор...

Абе жив грабеж се Он.Нет :)
Едвај чекав да се префрлам !! 1 ден немав нет и го раскинав договорот врз таа основа , зошто стварно се грабеж..
Ако сакаат нека понудат неограничен даунлоуд со брзина од 699 Мбпс за цена од 300 денари пак не идам :) ...
Како они што ме ограбија ни бугарска менувачница ме нема ограбено...

Е рано ти текнало да раскинуваш, има услов дека мора 1 месец унапред да се јавиш за да раскиниш договор...

koj more gi ebe, odam poslediot den i ke im raskinam dogovor, ima takov uslov za raskinuvanje deka mora pred eden mesec, ali zaes sigurno i ti deka vo dogorot pisuva deka tie mora da ti obezbedat da imas 98% internet od dogovorot:nesvest: nemoj plz da mi gi potsetis sea starite vreminja koga nemav interenet po 2-3 dena i po sto pati gi barav ne tel i ne krenea tel, more toa opremata sto ja imam doma koj ne go zemam i vnedela pravo u avtopazar se da im prodam da si zimam nekoj dinar:helou:, i potoa neka me tuzat.

koj more gi ebe, odam poslediot den i ke im raskinam dogovor, ima takov uslov za raskinuvanje deka mora pred eden mesec, ali zaes sigurno i ti deka vo dogorot pisuva deka tie mora da ti obezbedat da imas 98% internet od dogovorot:nesvest: nemoj plz da mi gi potsetis sea starite vreminja koga nemav interenet po 2-3 dena i po sto pati gi barav ne tel i ne krenea tel, more toa opremata sto ja imam doma koj ne go zemam i vnedela pravo u avtopazar se da im prodam da si zimam nekoj dinar:helou:, i potoa neka me tuzat.

Аха, ок, оди види, како ќе биде...

Јас како си поминав можеш да прочиташ неколку страни претходно.

Ako te tuzat ..slobodno i ti za telefonskite povici pobaraj pari :)

uste 8 meseci i jas raskinuvam so golem radost :drk:off net for ever hahahha

Руо Дуо 10мбпс

Поздрав до сите денеска ми ја активира адсл2 линијата, па нестрплив бев морав да истестирам.

Attachments

• uh1mb.JPG
    uh1mb.JPG
    89,7 KB · Прегледи: 272
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom