А1 Македонија (VIP)

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
незнам ват д фак е со вип, се е ок со сметки, евтиноќа и слично, ама ако треба некој да ме бара, првото звонење сум недостапен а второто ми звони... и ако не ми зазвонат по втор пат, одма ми стига смс дека некој ме барал... има ли некој слично искуство со ова на вип? или можда до телефонот ми е? немам ставено економии, штедења ово оно... знае некој решење некое, дали се дешава на други ова истово? а инаку, ако му значи на некој инфово, телефонот е со 3 сима активни... дали можда под дефолт на него му е така подесувањето?

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
незнам ват д фак е со вип, се е ок со сметки, евтиноќа и слично, ама ако треба некој да ме бара, првото звонење сум недостапен а второто ми звони... и ако не ми зазвонат по втор пат, одма ми стига смс дека некој ме барал... има ли некој слично искуство со ова на вип? или можда до телефонот ми е? немам ставено економии, штедења ово оно... знае некој решење некое, дали се дешава на други ова истово? а инаку, ако му значи на некој инфово, телефонот е со 3 сима активни... дали можда под дефолт на него му е така подесувањето?
Ми се има случено истово, претпоставувам дека е поради губење на мрежа, не поради телефонот. Додуша и немам користено никогаш телефон со 3 сим картички.:salut:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
Дај некој нека објасни од искуство како иде процедура префрлање на пост пејд број од Т-Мобајл на Вип ? :)

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Дај некој нека објасни од искуство како иде процедура префрлање на пост пејд број од Т-Мобајл на Вип ? :)
имаш друже барем 4-5 пати на истава тема објаснување... смотај некоја страна наназад и ке најдеш...

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.414

Договорот со Т-мобиле да ти е звршен и одиш во ВИП и се тие средуваат.

Само провери убаво во Т-мобиле дали СТВАРНО имаш крај на договорот, затоа што има луѓе кои потпишале секакви договори за кои не се свесни, од причина што на пример имаат бизнис, па се префлиле на флекс, а во суштина тоа се два посебни договори и така ги сметаат во Т-мобиле.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ситуацијата е ваква...мајками брјојот од Т-Shit си го префрли на ВИП и сега ко демек и следуело (само) телефон..на кој ја треба да си купам картица и да си ставам кредит понатаќе дрн дрн...за 0 денари да сум одберел..шо срање има од 0 денари во ВИП..?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Ситуацијата е ваква...мајками брјојот од Т-Shit си го префрли на ВИП и сега ко демек и следуело (само) телефон..на кој ја треба да си купам картица и да си ставам кредит понатаќе дрн дрн...за 0 денари да сум одберел..шо срање има од 0 денари во ВИП..?
http://www.vip.mk/cm/offer/handsets/postpaid/index.php

Еве види што имаш за 0, зависи на која тарифа се префрлила мајка ти.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
124
Поени од реакции
3
напизден, накурчен и уште не знам како се чуствувам откако се вратив од VIP салонот за да се префрлам кај нив. за секој случај неколку пати се информирав што се ми е потребно мене, на моите и на тетка ми од охрид да се префрли на VIP и сето тоа излезе во ред. арно ама во меѓувреме да си ги средиме документите и да платиме последни сметки го изгубивме редот и моравме од почеток да си чекаме. со тоа немавме никаков проблем. гужвата во меѓувреме се зголемува, вработените работат како времето да им застанало. нејсе и тоа. ние и понатаму се чекаме си превртуваме очи меѓу себе и толку...
конечно на крајот дојдовме на ред после едно половина час чекање. вработената вика од родителот мора да дадете два документа за лична идентификација (лична карта (ова си има мајка ми), пасош, возачка дозвола, а можело демек и чекче од пензија). претходно подготвени и консултирани во вработените во салонот (воедно се сменија и вработените после извесно време) на крајот излезе дека НЕ МОЖЕМЕ да земе број од VIP. зошто кога ете имаме чекче од пензија? тоа не важело! а зошто бе тогаш не зафркавате како да сме животни или кучиња прво земи ова, а после пу-пу неважи тоа!!! колку за едно големо потсетување VIP денеска изгубија потенцијални вкупно 6 корисници во наредните две години!!! таму ќе се префрлевме целото семејство ама ако ваков им е односот, тогаш господ знае како работат.

згора на тоа, мајка ми иако е тешко болна морала лично да дојде да аплицира па уште вработената и вика донеси здраствена книшка!? таа нормална е? човек на 67 години така да го шетаат, па не е животно мојот родител!!! мора да се пожалам од односот на вработените во VIP и згора на тоа не ни дозволија да се видиме со шефот или да не упати каде да се пожалиме. на крајот излезе дека не смее да се жалиш!? бог да чува!!!

УШТЕ ЕДНАШ НЕ ВЛЕГУВАМ ВО VIP!!!!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ти се погодиле дебили продавачи, ништо чудно. Жално е што толку многу ѓи има и заради нив фирмите си губат клиенти. Мене ова ми се има десено и со вработена во ONE, а претходно и со двајца дебили во Germanos.

Тоа е тоа.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Тие да не мислеле дека работат во државна администрација,страшно.Ова да може да го прочита менаџерот ќе ги летне од работа!
Имам приметено дека навистина бавно работат и јас од скоро се префрлив кај нив уште ја чекам првата сметка да видам како се со цените.

Kajgana Shop

На врв Bottom