А1 Македонија (VIP)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
чекај.... на вип си, со една претплата 2 броја? сигурен си дека е со една претплата? јас сум моментално на ОНЕ, со 2 броја на една претплата... значи ли тоа дека ке ми се префрлат и двата броја на една претплата?
Непрај и ти џабе муабет... никаде нема два броја на една претплата (T-mobile вика 250 е претплатата, тандем е 500 за 2 броја, исти курац различно паковање). И таа што ја плаќаш на ОNE е дупло од обичната. И на VIP е така, ќе плаќаш 600 за број ако сакаш беспари разговори во мрежата на VIP и толку... сакаш заедно, сакаш посебно плаќај ги сметките.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Џабе ОНЕ се опра од реклами праење нулата е навистина нула, и ти дава 400 мин со цел ОНЕ, а во ВИП со месеци е за ПОСТ ПЕЈД 0 ден 1000 минути во ВИП. повеќе од дупло.
така е

а на Оне рекламите им се интересни стварно ама џабе

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Непрај и ти џабе муабет... никаде нема два броја на една претплата (T-mobile вика 250 е претплатата, тандем е 500 за 2 броја, исти курац различно паковање). И таа што ја плаќаш на ОNE е дупло од обичната. И на VIP е така, ќе плаќаш 600 за број ако сакаш беспари разговори во мрежата на VIP и толку... сакаш заедно, сакаш посебно плаќај ги сметките.

не бе друже... не ме терајте сега да ви ставам сметките што ги добивам. имав претплата од 200 денари и само еден број. се отвори тогаш варијанта за космо тим и зедов уште едно бројче на истата претплата. и према тој број ми е бесконечно бесплатно. претплатата пак ми е 200 денари... после зедов и УСБ интернет, кој е со сим картица и има своја тарифа таму за користење до 8 гига (тогаш беа 5 гига) и претплатата сеуште ми е само 200 денари... а тоа што јас штанцам цифри на разговор, тоа е друг муабет... ама стварно ми е една претплата од 200 денари и се мие на една сметка. зборам за физичко лице. и тие 200 ги трошам во разговор... деталната сметка ми почнува со цени нула додека да се исполни квотата од тие 200 денари...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
не бе друже... не ме терајте сега да ви ставам сметките што ги добивам. имав претплата од 200 денари и само еден број. се отвори тогаш варијанта за космо тим и зедов уште едно бројче на истата претплата. и према тој број ми е бесконечно бесплатно. претплатата пак ми е 200 денари... после зедов и УСБ интернет, кој е со сим картица и има своја тарифа таму за користење до 8 гига (тогаш беа 5 гига) и претплатата сеуште ми е само 200 денари... а тоа што јас штанцам цифри на разговор, тоа е друг муабет... ама стварно ми е една претплата од 200 денари и се мие на една сметка. зборам за физичко лице. и тие 200 ги трошам во разговор... деталната сметка ми почнува со цени нула додека да се исполни квотата од тие 200 денари...
И да можи така како штио викаш, нема вип број со претплата од 200 денари... ако сакаш да збораш беспари кон цела вип мрежа треба да ја земиш претплатата од 600 денари за број. За тандем нема опција на сајтот, незнам што нудат...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Шо ке ви е тандем, ја и брат ми имавме од космофон фемили 500 денари, измеѓу ни беше 1000 минути или 3000 не сум сигурен, а демек бесплатно скрос ама не беше неограничено. Ама кон други изгор 15 ден мин.
Исто ти е ко да имаш два од по 250 на ВИП со по еден бр неограничен.
Башка на ВИП припејд има опција за 230 денари со три броја на ВИП 1000 минтуи, ем поефтини тарифи кон другите, шо ти е мн боље од пост пејдот со најмала претплата.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
А што е фората со рекламава за ВИП,вика зборувај со другите оператори и земај бонус од 2,5 ден.на својот кредит.
Како иде таа работа?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
653
Поени од реакции
532
А што е фората со рекламава за ВИП,вика зборувај со другите оператори и земај бонус од 2,5 ден.на својот кредит.
Како иде таа работа?
треба да си на вип топ тарифата (2,5 ден шо е повик и порака) и да надополниш минимум 100 ден кредит. послем ќе ти стигни порака дека е активиран бонусот, и со секој примен повик од другите мрежи (фиксни и мобилни) ако разговорот трај поќе од 1 минута ти префрлуват 2,5 денари на посебна сметка.. значи 2,5 денари ти префрлуваат по повик, а не по минута... и со наредно надополнување на кредит, бонусот ти го префрлуват и веќе можиш да го користиш за пораки или јавување

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
треба да си на вип топ тарифата (2,5 ден шо е повик и порака) и да надополниш минимум 100 ден кредит. послем ќе ти стигни порака дека е активиран бонусот, и со секој примен повик од другите мрежи (фиксни и мобилни) ако разговорот трај поќе од 1 минута ти префрлуват 2,5 денари на посебна сметка.. значи 2,5 денари ти префрлуваат по повик, а не по минута... и со наредно надополнување на кредит, бонусот ти го префрлуват и веќе можиш да го користиш за пораки или јавување
Епа фина досетка им е ова,не дека ќе се офајдиш којзнае колку ама добро е.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Боље беа другите промоции
Четворица да ти се јават во текот на денот ти е 10 ден. 30х10 = 300 денари бонус за 1 месец.

Али и мене не ми одговара промоцијава, знам нема да се офајдам. Ретко ми јавуваат :)

+ деновиве има подарок од ВИП по повод 3тиот роденден. Ден со гратис смс.
Во 1 недела мислам распоредени се броевите и ти стига смс и тој ден имаш фри смс.

И ВИП е избран за најдобар работодавец во Македонија за 2010 :tv:

Член од
12 септември 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
друже каков е овој УСБ интернет од 8 гига? изгледа доста ефтино а досега не сум го сретнал во понудиве

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.599
Поени од реакции
13.297
Со новава промоција, ако добро разбрав, можи да ти се јавува некој шо има бесплатни кон вип (со постпејд 500) и да си прајш на секое повици... И че земиш кредит?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Со новава промоција, ако добро разбрав, можи да ти се јавува некој шо има бесплатни кон вип (со постпејд 500) и да си прајш на секое повици... И че земиш кредит?
Не си разбрал... од остнатите мрежи е само. Од вип на вип, ташак, ништо не дават.

Kajgana Shop

На врв Bottom