Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
drajveri da ne ti dadoa so nego pa da treba da gi instaliras
За какви бе драјвери збориш, зар не гледаш дека воопшто не му го препознава глушецот.........драјверите доколку и има потреба од нив покасно доаѓаат на ред.

Џони пробај го глушецот на друг комјутер па види дали ќе реагира...може и дефектен да е!

За какви бе драјвери збориш, зар не гледаш дека воопшто не му го препознава глушецот.........драјверите доколку и има потреба од нив покасно доаѓаат на ред.

Џони пробај го глушецот на друг комјутер па види дали ќе реагира...може и дефектен да е!

Ај утре сабајле на работа ќе видам

Нема драјвери

Ај утре сабајле на работа ќе видам

Нема драјвери

Пробај стави го во друг USB порт, по можност некој што не си го користел до сега, па после пробај.

Јас имам дома безжичен маус (никогаш не го користам :)), го приклучувам во USB, после од долната страна од маусот само го стискам еднаш копчето и толку е, одма го пронаоѓа и си шиба. USB-то од маусот има сијаличка и кога ќе го стиснам копчето од маусот почнува да трепка (значи се познале) и после трепка за цело време додека го користам маусот.

Пробувај нешто и еве совет, никогаш не купувај безжични маус и/или тастатура, не ги бидуе.

Ако ти е блутут маусот ќе ти треба Bluesoleil софтвер за да го поврзеш на комп.

Како прво благодарам за сите совети и декшавајте шо вака касно ве известувам дека ја средив работата и ве оставив загрижени.

Значи јас сабајлево фино лепо му го зедов маусот на колегата исто така вајарлес и си работи супер и сега е кај мене на неодредено време.

Овој мојот новиот ваљда ќе оди во канта зошто и колегава рече дека не е во ред откако го пробавме кај него на компјутер,а он ти е гуру за пукачки игри па и немам некој друг избор.

Значи не е блутут нема драјвери најобичен вајарлес маус со фабричка грешка

Toa kе биде прашање за СТРУМИЧАНИ:pipi::pos2:
Ке ми каже ли некој колку пари се вакви тестатури, мазни копчиња..
Иначе еве ви слика :
04_04_7---Computer-Keyboard_web.jpg
фала однапред:helou:

Imam grebnatinka na mojot LCD monitor koja ne e dlaboka no sepak mi zjapa vo facata sekogas koga ke go uklucam monitorot. Gledav nekoi forumi i nekoi tvrdat deka ja otstranile grebnatinata so guma za brisenje moliv i so vazelin ... Imal li nekoj od vas slicen problem ?... Pozdrav

Toa kе биде прашање за СТРУМИЧАНИ:pipi::pos2:
Ке ми каже ли некој колку пари се вакви тестатури, мазни копчиња..
Иначе еве ви слика :
04_04_7---Computer-Keyboard_web.jpg
фала однапред:helou:

Сакаш тастатура у стил лаптоп, али за РС?

Околу 500 ден.

Da ne znaete dali ke poevtinuvaat vo skoro vreme Core 2 Quad procesorive, ako znaete kazete i kolku od prilika.
P.S.Kolku poevtinija Core 2 Duo koga izlegoa Core 2 Quad?
P.S.2 So Corei7 sea so izlaga sigurno ke poevtinat.

Da ne znaete dali ke poevtinuvaat vo skoro vreme Core 2 Quad procesorive, ako znaete kazete i kolku od prilika.
P.S.Kolku poevtinija Core 2 Duo koga izlegoa Core 2 Quad?
P.S.2 So Corei7 sea so izlaga sigurno ke poevtinat.

Зависи колку очекуваш.

Тие што се над 10 000 би требало накај 500 ден. да поевтинат некоја недела после нова година ( и за 1000 ама не во скоро)

Сакаш тастатура у стил лаптоп, али за РС?

Околу 500 ден.
дада, точно.
Од тие од лаптоп..Бтв не се околу 500 денари..Мислам дека си одСкопје или од друго место.знам те!. Имаф иста тестатура, не беше 500 денари помалко беше..300, 350...:helou:

дада, точно.
Од тие од лаптоп..Бтв не се околу 500 денари..Мислам дека си одСкопје или од друго место.знам те!. Имаф иста тестатура, не беше 500 денари помалко беше..300, 350...:helou:

Ако гледаш така ќе ти најдам од 300 денари до повеќе од 50 еура за таква тастатура... КУРун :) кажа одприлика цена за ок тастатура.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom