Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
A што се случи со "абе не ти треба, не може да ги искористиш 4-те јадра, доста ти е двојадрен"?:)
Откако излезе GTA4 нешто ми почнавте quad core да препорачувате. :)

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 Ghz 2x4 MB Cache - 10 000 ден.
VGA: HD 4870 512MB GDDR5 256 bit - 15 000 ден.

Ова ти е најбитното, другите бирај си :)

Пример:
3-4 GB Ram
Напојување 400-600 W
Матична P5Q или некоја таква...

I totaly agree.Напојувањето повеќе накај 600 гледај да е.

Фала на двајцата :smir:.

Чисто информативно, ми отиде јабана усб-то ?

8973952.JPG

А да, ако ме прашувате дали сум го пробал на друг компјутер... not yet, сега ми се појави тоа и мислам што би можело да му биде :toe:

Дечки, ќе може ли да ми препоручате некој лаптоп 700-800 евра? И треба на сестра ми за на факултет па кој лаптоп би бил идеален

Дечки, ќе може ли да ми препоручате некој лаптоп 700-800 евра? И треба на сестра ми за на факултет па кој лаптоп би бил идеален

kako prvo ako i e na sestrati laptopot samo za na fakultett za office ili druga takva rabota 700-800 evra e mnogu pari za toa, ako go koristis i ti catpat za nekoja igricka ke bidat donekade dovolno
proveri www.anhoch.com, www.amc.com.mk, www.niko.com.mk, www.riversoft.com.mk. i drugi, ako neznaes sto e podobro zemi si poskapo

Moze li nekoj da mi kaze kako da najdam kopcinja za lap-top!!? I dali moze poedinecno ili mora da se kupat site?! Pozz

kako prvo ako i e na sestrati laptopot samo za na fakultett za office ili druga takva rabota 700-800 evra e mnogu pari za toa, ako go koristis i ti catpat za nekoja igricka ke bidat donekade dovolno
proveri www.anhoch.com, www.amc.com.mk, www.niko.com.mk, www.riversoft.com.mk. i drugi, ako neznaes sto e podobro zemi si poskapo

И ја тоа и викам дека премногу е за 700-800 евра ама голем инат е шо да и праем :)

како можам да видам колку може да го надградам компјутерот?

Ок, фала на двајцата :)
А мерки да превземам нема потреба. Не давам од мој џеб паре ни па ќе го користим компјутерот уопште.

Реков и јас да бидан во тренд со младинава купив вајарлес маус.

Иам проблем знам да читам ги следам упатствата сега го отворив(ганц нов) и не сака да работи.

Сони е .

Упатствата се лесни како на француски џелат.

Значи го отворив наместив батерии во него(нови дурасел)

Го пикнав примачот во ју ес бе-то

И сега вика на долниот дел има копче(Ај-Ди копче) кое треба да го држам стегнато десетина секунди за да се воспостави контакт.

Значи пробав едно 7-8 пати и не гледам ефект со друг збор не работи нешто.

Значи пред да го испратам во канта има некој искуство со вакво срање да даде некој совет.

Мој совет до сите Гајтан Закон заеби Вајарлес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom