Совети околу мотоцикли

Член од
16 мај 2010
Мислења
116
Поени од реакции
1
А знае ли некој кои увезуваат од моторите zongshenin и кај во скопје во кој салон има? ви благодарам

Член од
16 мај 2010
Мислења
116
Поени од реакции
1
Кажете бе луге кај во скопје може да најдам од оваа марка на мотори zongshen? Ви благодарам.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Што си се запнал за зонгшен ? ги има сегде по кинескиве продавнички, всушност тие се истите мотори со разни имиња а ги има мнооогу различни

Член од
16 мај 2010
Мислења
116
Поени од реакции
1
Епа вака сеа најдов еден HYOSUNG RX 125SM продаваат во диро, па ме интересира како се показал овој модел несто да не е погоден да му фали несто ако знае несто некој нека казе еве линкце од него http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/338065?searchID=1059650&Idx=8 ? Ви благодарам

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Епа вака сеа најдов еден HYOSUNG RX 125SM продаваат во диро, па ме интересира како се показал овој модел несто да не е погоден да му фали несто ако знае несто некој нека казе еве линкце од него http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/338065?searchID=1059650&Idx=8 ? Ви благодарам
Ова е нов или половен ? зашто 2007 ? тогаш е моделот или ? и зашто прашај ги гаранција 6 месеци ...

Член од
4 март 2007
Мислења
698
Поени од реакции
137
Томос АТХ 50С година 1998, слабо возен.
Сакам летоска малце да го провозам ,ама имам еден проблем.
Иде максимум 50км и кога ќе ги достигне сеца, како да губи доток на гориво. Понекогаш и на помали брзини. Свеќица мислам не е, можеби е палењето.
А мислам дека е до карбураторот, пошто возев ист таков на другар има поголем ход на гасот и развива до 80км.
Мојот гасот му е ограничен, кратко вртење можеби 40-50 степени.

Па прашањето ми е што ѓубре од карбуратор вградиле словенците во тие мотори од 98 па наваму за да ги ограничат на 50км?
- Има ли некоја плочка што го кочи гасот?

Како да извадам повеќе моќност?
Препорачајте некој добар карбуратор.

Фала

Член од
30 октомври 2010
Мислења
221
Поени од реакции
127
Hyosung 125 e многу добар, едно другарче го има 3 години го вози и многу е задоволен ако сакаш пиши на ПП ке ти дадам број од него па прашај што те интересира.
поз

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Јас лично овој модел не би го препорачал кога е HYOSUNG во прашање. Не мое, но за жал од пријател кој возеше во група со мене со ист ваков модел, постои многу лошо искуство. По изминати 1.000-1.500 км, речиси нов, зариба среде пат без капка масло!!! Како може и каде може да изчезне маслото по само толку изминати километри? Подоцна се испостави дека кај тој модел веќе има купишта рекламации.

S

Shellshock nam67

Гостин
Кажете бе луге кај во скопје може да најдам од оваа марка на мотори zongshen? Ви благодарам.
vo centar na skopje imase do skoro sega vo taa prodavnica ima suveniri nasproti telekom prasaj vo prodavnicata ce ti kaza kade se premesteni imase od prilika 10 coperi znonseng moja preporaka zemi si raptor of glanz 250 cm imas i coperi 125 150 kubici

Член од
17 ноември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
15
ZZZ DECKI ME INTERESIRA NESTO MI PRODAVAAT APRILIA SR DONESENA OD ITALIJA SO ITALIANSKI DOKUMENTI STO TRREBA DA SE NAPRAVI DA SE NAPRAVI NA NASI TABLICI ILI DALI MOZI DA SE VOZI TAKA ILI AKO TE ZASTANI POLICIJA KE TI JA ODZEMI ???? PISETE poZZ

ZZZ DECKI ME INTERESIRA NESTO MI PRODAVAAT APRILIA SR DONESENA OD ITALIJA SO ITALIANSKI DOKUMENTI STO TRREBA DA SE NAPRAVI DA SE NAPRAVI NA NASI TABLICI ILI DALI MOZI DA SE VOZI TAKA ILI AKO TE ZASTANI POLICIJA KE TI JA ODZEMI ???? PISETE poZZ

Член од
16 мај 2010
Мислења
116
Поени од реакции
1
Кажете кај во скопје мозе да се купи кацика не многу скапа до 4000 5000 ден. и кажете некој модел до таа цена.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Кажете кај во скопје мозе да се купи кацика не многу скапа до 4000 5000 ден. и кажете некој модел до таа цена.
За тие пари имаш имаш Agv италијански, во динамикс продавницата карши амц на ленинова мислам беше улицата

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718

а имаш и кинески за 500 до 1000 денари... кои си бркаат работа за полиција...

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
а имаш и кинески за 500 до 1000 денари... кои си бркаат работа за полиција...
Да ама недај боже да паднеш ... чим бара до 4-5000 не му е за полиција

јас не сум за штедење на кацига, зошто е битна, јас пр. имам две Agv и една Nolan затворена

Kajgana Shop

На врв Bottom