Ова е нов или половен ? зашто 2007 ? тогаш е моделот или ? и зашто прашај ги гаранција 6 месеци ...Епа вака сеа најдов еден HYOSUNG RX 125SM продаваат во диро, па ме интересира како се показал овој модел несто да не е погоден да му фали несто ако знае несто некој нека казе еве линкце од него http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/338065?searchID=1059650&Idx=8 ? Ви благодарам
моторот е стоен во салон 3 години а инаце е нов.Ова е нов или половен ? зашто 2007 ? тогаш е моделот или ? и зашто прашај ги гаранција 6 месеци ...
Јас лично овој модел не би го препорачал кога е HYOSUNG во прашање. Не мое, но за жал од пријател кој возеше во група со мене со ист ваков модел, постои многу лошо искуство. По изминати 1.000-1.500 км, речиси нов, зариба среде пат без капка масло!!! Како може и каде може да изчезне маслото по само толку изминати километри? Подоцна се испостави дека кај тој модел веќе има купишта рекламации.Епа вака сеа најдов еден HYOSUNG RX 125SM продаваат во диро, па ме интересира како се показал овој модел несто да не е погоден да му фали несто ако знае несто некој нека казе еве линкце од него http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/338065?searchID=1059650&Idx=8 ? Ви благодарам
vo centar na skopje imase do skoro sega vo taa prodavnica ima suveniri nasproti telekom prasaj vo prodavnicata ce ti kaza kade se premesteni imase od prilika 10 coperi znonseng moja preporaka zemi si raptor of glanz 250 cm imas i coperi 125 150 kubiciКажете бе луге кај во скопје може да најдам од оваа марка на мотори zongshen? Ви благодарам.
За тие пари имаш имаш Agv италијански, во динамикс продавницата карши амц на ленинова мислам беше улицатаКажете кај во скопје мозе да се купи кацика не многу скапа до 4000 5000 ден. и кажете некој модел до таа цена.
Кажете кај во скопје мозе да се купи кацика не многу скапа до 4000 5000 ден. и кажете некој модел до таа цена.
Да ама недај боже да паднеш ... чим бара до 4-5000 не му е за полицијаа имаш и кинески за 500 до 1000 денари... кои си бркаат работа за полиција...