Да не мислиш на custom startup settings??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И уште една напомена, секое наредно мислење за плочата на Миовски напишано од било кого, ке го бришам. 2 страни утепавте за чиста глупост. Еве да повторам уште еднаш и ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ:
ПЛОЧАТА НЕ ПОДДРЖУВА ДДР2!!!
Може ли да се пушти компјутер без копче? Ми се заебаа двете копчиња, и за рестарт и за уклучување, веќе цел месец компјутерот ми е деноноќно уклучен , бидејки знам дека ако го исклучам толку ке биде . Хелп?
imam laptop asus i koa go kupiv mi bese kazano deka ima 4gb RAM, vprocem taka i pisuva na nalepnicata na samiot kompjuter, i na site reviews sto gi procitav na net, no vo system information mi vika deka ima samo 3gb. Dali e mozno Windowsot da ne registriral del od ram memorijata i da dava lazna informacija, ili pa me zaebale prodavacive? inace windows vista home premium ima na nego . Fala
imam laptop asus i koa go kupiv mi bese kazano deka ima 4gb RAM, vprocem taka i pisuva na nalepnicata na samiot kompjuter, i na site reviews sto gi procitav na net, no vo system information mi vika deka ima samo 3gb. Dali e mozno Windowsot da ne registriral del od ram memorijata i da dava lazna informacija, ili pa me zaebale prodavacive? inace windows vista home premium ima na nego . Fala
Ne te zaebal nikoj. Instaliraj go Service Pack 1 za Vista i ke gi cita site 4gbimam laptop asus i koa go kupiv mi bese kazano deka ima 4gb RAM, vprocem taka i pisuva na nalepnicata na samiot kompjuter, i na site reviews sto gi procitav na net, no vo system information mi vika deka ima samo 3gb. Dali e mozno Windowsot da ne registriral del od ram memorijata i da dava lazna informacija, ili pa me zaebale prodavacive? inace windows vista home premium ima na nego . Fala
abe sakam da prasam zatoa e ovaa tema so ke brisas ako sakas brisaj se
ke brisa:nenene: :nenene:
![]()
Бидна, само чим така поарно со штрафцигер отколку со паричка.Можеш да запалиш компјутер со петденарка:helou: Земи со паричката допри ги PwrOn контактите на плочата и ке се упали машината. Впрочем истата работа ја има и дугмето на куќиштето - правење спојка.
Ne te zaebal nikoj. Instaliraj go Service Pack 1 za Vista i ke gi cita site 4gb
![]()
ne se doplaka cim ti e licenciran, eve ti link:mi pisue deka za toa treba da se doplati, i go dobivam ultimate edition.. ima nekoja druga (piratska) varijanta?? inace imam instalirano originalen windows, neznam zosto treba za upgrade da se plaka? ili moze ne sum razbral neso![]()