Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
vie ja gledate li slikata ili samo kaj mene jas samo si ja gledam
Јас ги гледам, и според тоа што видов, а и според тоа што прочитав по интренетов, не поддржува DDR2....А плус и Сефирот веќе ти го кажа истото....поздрав...

епа вака сакам да прашам дали тоа големиот вентилатор на напојувањето цело време треба да врти???
дека мене воопшто не ми врти

епа вака сакам да прашам дали тоа големиот вентилатор на напојувањето цело време треба да врти???

Одма мењај го, некако опрај го, пред да ти рикне процесорот!
Освен ако компјутерот не ти е Пентиум 1-2 па да не му е толку битен вентилаторот, али чим викаш дека е голем, значи мењај го одма ако рикнал!

Треба да врти, макар и со најмала брзина, трк да ти го сменат.

Одма мењај го, некако опрај го, пред да ти рикне процесорот!
Освен ако компјутерот не ти е Пентиум 1-2 па да не му е толку битен вентилаторот, али чим викаш дека е голем, значи мењај го одма ако рикнал!

Ерм рече НАПОЈУВАЊЕ дечкото, а не CPU кулер:pos2:

И уште една напомена, секое наредно мислење за плочата на Миовски напишано од било кого, ке го бришам. 2 страни утепавте за чиста глупост. Еве да повторам уште еднаш и ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ:

ПЛОЧАТА НЕ ПОДДРЖУВА ДДР2!!!

Јас да прашам..компјутерот многу ми е забавен во последно време.Има тоа врска со слободната меморија или нема?:kesa:

My error, што би се рекло :smir:
грешки сме луѓе правиме...

сакав да кажам за напојувањево дека како што ми е кулерот свртен надоле кон земјата после него имав една заштитна решетка, ама некако почна многу да бучи и да вади некои чудни звуци па ја извадив решетката и од тогаш најверојатно престана да врти, иначе горниот заден дел сега ми е фала богу повеќе топол ама баш летово кога беше ми беше отворено куќиштето од двете страни и не беше воопшто топло..
неврмајнд сепак фала за информацијата, (треба да заштедам сега едно 1000 денари за ново напојување значи):brrrrm:

Ќе зборувам во врска со лаппотов мој....нешто скренува и ми се рестартира сам.Нов ми е,а ми прави вакви проблеми,меѓутоа да кажам дека веќе неколку дена од кога му наравив scan со антивирусот не ми се рестартирал,а не дека и пред тоа правеше така,се на се да ми се рестартирал 3-4 пати.Меѓутоа можно е да ми се повтори и сакам да ми кажете совет и да ми посочите во што може да биде проблемот

напрај scandisk и види дали ке ти се рестартира

Ќе зборувам во врска со лаппотов мој....нешто скренува и ми се рестартира сам.Нов ми е,а ми прави вакви проблеми,меѓутоа да кажам дека веќе неколку дена од кога му наравив scan со антивирусот не ми се рестартирал,а не дека и пред тоа правеше така,се на се да ми се рестартирал 3-4 пати.Меѓутоа можно е да ми се повтори и сакам да ми кажете совет и да ми посочите во што може да биде проблемот

Прво, провери да не ти се прегрева случајно лаптопот, дали кога го користиш му е затворена дупката од кај што излегува топлината......

Второ, оди на properties на My Computer, па во табот advanced, па доле кај Startup and recovery кликни на Settings, и од тука одштиклирај го Automatically Restart.

Па пиши дали ти се рестартира уште така без врска :helou:

Прво, провери да не ти се прегрева случајно лаптопот, дали кога го користиш му е затворена дупката од кај што излегува топлината......

Второ, оди на properties на My Computer, па во табот advanced, па доле кај Startup and recovery кликни на Settings, и од тука одштиклирај го Automatically Restart.

Па пиши дали ти се рестартира уште така без врска :helou:

Во мојов случај подобро е да имам Auto restart на System Crush бидејќи сега гледам дека станува збор за некој драјвер што не ваља,но кој и како да го избришам??

пс.драјверов нон-стоп работи

Во мојов случај подобро е да имам Auto restart на System Crush бидејќи сега гледам дека станува збор за некој драјвер што не ваља,но кој и како да го избришам??

пс.драјверов нон-стоп работи

За што ти е драјверот?

Пушти го Windows-от со "step by step" starup (мислам вака се викаше) и ќе видиш директ кој драјвер не ти работи.

90 посто од случаите е agp440.sys,што значи графичкиот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom