Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми треба оваа инфромација,дали Насри ќе настапи на следниот меч.За играва фантази менаџер ми треба многу информацијава.

Ми треба оваа инфромација,дали Насри ќе настапи на следниот меч.За играва фантази менаџер ми треба многу информацијава.

најверојатно -ДА ! тоа дека имал проблеми со стомакот е нормално , од француска храна - преминува на англиска :pos2:

го пазал вчера доволно направил за 53 минути !
најверојатно ќе биде и стартер -

п.с : те бендисува , а ? - признај ! :pos2::pos2:

позЗ

најверојатно -ДА ! тоа дека имал проблеми со стомакот е нормално , од француска храна - преминува на англиска :pos2:

го пазал вчера доволно направил за 53 минути !
најверојатно ќе биде и стартер -

п.с : те бендисува , а ? - признај ! :pos2::pos2:

позЗ

Многу квалитетен играч е,со оглед дека го следев колку толку лани француското,сакав да дојди во Мен Ју како еден вид замена за Гигс,ама дојде Нани минатата сезона,така да немаше теоретски шанси да дојде на ОТ.Неговиот квалитет се виде уште на првиот меч.

Многу квалитетен играч е,со оглед дека го следев колку толку лани француското,сакав да дојди во Мен Ју како еден вид замена за Гигс,ама дојде Нани минатата сезона,така да немаше теоретски шанси да дојде на ОТ.Неговиот квалитет се виде уште на првиот меч.

ме потсеќа на еден цитат ( незнам дали од ферги или од венгер за пирес ) "..: тој е ко танцер со топката , ја прима мислеш дека ќе ја додаде , атој прави нешто сосема друго и те изненадува и импресионира .."

буквално така е и со малиов - и јас го следам од поодамна , бев единствен што велеше дека ќе биде подобар и од рибери ( тогаш ме правеа секаков :pos2::pos2: )

точно - па затоа е најквалитетна и најсилна лига во светот - сите сакаат да играат во англија , се што поседува ко квалитет ќе излезе на површина , кај одличните играчи многу побрзо а во вистински тим ( каде што сака да гине за тимот и да игра со лавовско срце ) веднаш ќе се забележи , забележат сите негови квалитети - позЗ

Млад е уште,прва сезона во Арсенал му е,има време да се докажува:helou:

Млад е уште,прва сезона во Арсенал му е,има време да се докажува:helou:

најгадно ( на фудбалерите од топла , потопла и поинаква клима - аргентинци , брзилци , шпанци , португалци .... ) кога ќе почнат врнежите ( :pos2::pos2::pos2: ) кога нема да престанат - се извинувам !

малиов се надевам нема да има таков проблем , млад , многу технички спремен , па нека продолжува со добри игри и нака се докажува ! позЗ

Треба Венгер да му даде шанса на Вела како стартер. Мислам дека може да изигра подобро од РвП и од Насри.

лелелле...дури сега ги видов головите...ама оправдано бев отсутна и јас.... можам само да кажам дека овој е тој арсенал за кој што почнав да навивам и сега знам дека секогаш ке остане таков... за головите немам коментар..навистинав..останав со отворена уста 5 минути одкако ги изгледав... алал да им е особено за голот на насри и волкот... и акцијата за последниот гол... ммм... ова ми требаше да го видам.... позз за сите

Треба Венгер да му даде шанса на Вела како стартер. Мислам дека може да изигра подобро од РвП и од Насри.

точно - сигурно од робин !
малиот е машина , дриблинг , гол чувство , брз ...
треба да заигра , ако не друго ко разерва против њу касл -

.... можам само да кажам дека овој е тој арсенал за кој што почнав да навивам и сега знам дека секогаш ке остане таков... за головите немам коментар..навистинав..останав со отворена уста 5 минути одкако ги изгледав... алал да им е особено за голот на насри и волкот... и акцијата за последниот гол... ммм... ова ми требаше да го видам.... позз за сите

еееееееееееее - цел живот се такви :)

за тео ме потсети на еден гол на љумберг против челзи за финал на ф.а куп -
а акцијата на последниот - лудило , ги уништија во сопствен шеснаесетник ! браво !

позЗ

инаку следниот противник -

871464_orig.jpg
-
1123385_orig.jpg

тим кој доста добро ја започна сезонава - со ремито против утд на театарот од соништата , лично ме изненадија ! минатото коло победа против болтон !

се врати овен ( иконата на тимот ) милнер во форма , оба - оба ( побрз од топката ама врска нема ) одбраната против утд им функционираше доста добро !
лудиот голман шеј гивен - кој пред две сезони мечот на животта своја го направи против нашите миленици ! киган конечно да влезе во ритам .

лани на двапати ги акнавме по 3 : 0 -

доброто кај нас е што се враќа цесц , доброто е што го згазивме твенте ( заради самодовербата на играчите ) доброто е што ова ќе делува ко вистински тест за менталната состојба на нашите фудбалери ( дали се доволно зрели )

чекам коментари - повелете ! :

позЗ

bravo luge fantasticni komentari... ajde da gazime godinava... so newcastle tocen rez 2-0

точно - сигурно од робин !

еееееееееееее - цел живот се такви :)

за тео ме потсети на еден гол на љумберг против челзи за финал на ф.а куп -

Хмм ми текна и мене сега на овој гол
мн јак гол

а во врска со њукасл мислам дека ке ги победиме
зосто очигледно си вративме во препознатливата форма
гледајки ги вцерасните акции само се прасувам ако изиграме
пак исто како вчера колку парчиња ке прими њукасл
плус мислам дека колочини им се повреди така да ке бидат ослабени во одбраната
како сто каза ти брат лани ги плеснавме 3-0 на два пати
така да не е прецка и годинава истото да го повториме

позз

We will win the Champions League - Wenger :))
Ova bese mn motiviracki i za nas i za niv ama mozat oni znam deka mozat.
A koa sme za sabota ne mi se ni zbori.So ima da e komentira za veke dobien mec samo so use ne se znae rezultatot :))Ke vdime ajde

Pozz momci kiss Magi:pipi:

Хмм ми текна и мене сега на овој гол
мн јак гол

а во врска со њукасл мислам дека ке ги победиме
зосто очигледно си вративме во препознатливата форма
гледајки ги вцерасните акции само се прасувам ако изиграме
пак исто како вчера колку парчиња ке прими њукасл
плус мислам дека колочини им се повреди така да ке бидат ослабени во одбраната
како сто каза ти брат лани ги плеснавме 3-0 на два пати
така да не е прецка и годинава истото да го повториме

позз

нормално тогаш фреди беше во топ форма , беше еден од најдобрите десни напаќаши на светот со огромен потенцијал и преголемо его :) сега полачовек е станат тим неможе да си најде :):pos2::pos2: ама ЅВЕР беше - прекрасни моменти ми има донесено на душава !

ме секира овој - гутиерес ( така беше ? ) против манчестер направи јак меч , ама добро е што игра лево - а ќе го пазат бак и тео ( со напад нели нападот е најдобра одбрана :) )

битно е да не примеме , глуп гол - сигурно дека ќе играме ко вчера или и подобро - јас сум оптимист на секој меч на арсенал ( знам дека можат да се справат со секого )

лично типувам 3 : 0 повторно -

позЗ

Јас лично типувам 2-1 за нас и дека конечно ќе го скршиме проблемот со ефикасноста :vozbud:
АРСЕНААААААААЛ
а и фабиански сега одлично се покажува така да неаме проблеми на тоа место во одбрана исто така а средината со Фабре Денилсон и Насри е газење да не се спомнат па Ебуе и Волкот а
шпицов мн ме изненадува тоа што РвП одлично игра ама тешко постигнува голови
ама се надевам против њукасл ќе даде 2

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom