E што е де турбофолкот?

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Незнам, али...

АВС сигурно би извадил теорија дека турбофолкот е изум на здружението на Евреите сопственици на кафани за да им цути бизнисот, поврзувајќи ги Груевски и Ротшилдови.

SWEDEN би рекол дека турбофолкот е измислен за ние мажите полесно да дојдеме до секс. До теткици над 35, но и под.

NEBO666 би рекол дека турбофолкот е како уверение за психички стабилна личност.

SCORPIO_20 би имал став дека турбофолкот е измислен за полесно изразување на чувствата и емоциите кон припадничките на понежниот пол од страна на вистинските љубовници, ликвид лаверс.

Necrophilia ќе каже дека благодарение на турбофолкот и кафаните го преживеа раскинувањето со неговата поранешна љубов.

Маcedonian и mRno за полесно да дудлаат запејувајќи турбофолк рефрени и гушкајќи ја персоната која е цел на дудлањето. За што полесно да се оствари првиот физички контакт, гуш.

concrete ќе каже дека и покрај тоа што е шунд, турбофолкот е еден од најголемите фактори за растот на балканската економија, тангирајќи ги производството и давателите на услуги.

Црвенокоса ќе каже дека ниедна турбофолкерка нема поголеми гради од нејзините.

Macedalien ќе ви објасни дека и турбофолкерите како и геј популацијата се нормални луѓе и дека турбофолкот не е болест.

Трн_во_Око иако е вистински патриот и ем-си, и тој понекогаш слуша турбофолк. Турбофолкот можеби нема историја, но доколку слушаш турбофолк не значи дека си помалку патриот.

dungeonmaster, вие џандарите слушате вакво нешто или сите сте клабери?
e sega nekaza koj :vozbud: srpskiot bugarskiot ili nasiot .za koj se raboti?ili turbo e turbo pa bilo kakvo . da zemam tupa keramika i da secam veni:pos2:

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
i toa sto vikas za tekstovite im sea bez vrska .... ud zidut na ambarut .... slusam turbofolk, ponekogas mnogu odlepuvam ali arno kaza mr_wicket se e do raspolozenieto ...... a nekoi pesni stvarno ke te pogodat (ke te potsetat na nekoja licnost) se nadevam i vas ? e zs ne e muzika pa togas sto e ? vo kafana, imenden ili ...... zs digarte race na turbofolk ...... ova vazese za tie sto ne go prifakaat
sum primetil deka vo kafana poveke digaaa race zada gi ismejuvatt glupavite tekstovi:) povece bi rekol so ironija sedat i seir si gledaat :)a gazda kako gazda se zavisi od nego sto ke donese . polupismeni ili nepismeni sekako i te kako pagjaaa na otok megju noze:))

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
турбофолкот е ѓубрето во музиката!никаков квалитет!ужасни текстови!лигави изведувачи!чист сатанизам!поместување на нормалните критериуми со други зборови!
јас би го забранил или би го филтрирал прво!
i jas i jas :smir:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
e sega nekaza koj :vozbud: srpskiot bugarskiot ili nasiot .za koj se raboti?ili turbo e turbo pa bilo kakvo . da zemam tupa keramika i da secam veni:pos2:
sum primetil deka vo kafana poveke digaaa race zada gi ismejuvatt glupavite tekstovi:) povece bi rekol so ironija sedat i seir si gledaat :)a gazda kako gazda se zavisi od nego sto ke donese . polupismeni ili nepismeni sekako i te kako pagjaaa na otok megju noze:))
:pos2: se majtapam go ismejuvam i dobro se zabavuvam so glupavi tekstovi . iza cudo go znam odnapred repertoarot vece poznat:pos2:
каков фејкер си ти леле мори мајко,се гледа по постовиве дека од кафана не искачаш а не си турбофолкер а ич,што се праите бе нешто што не сте,тешко ти е да си признаеш дека слушаш турбофолк или ти е срам што ќе кажат за тебе,дигал раце на турбофолк за да ги исмејува и го знае репертоарот однапред,и он не слушал турбофолк,тој што не слуша не иде по кафани и незнае текстови и не дига раце било каде,со чест на исклучоци семејни веселби од каде нема бегање,страва :kesa:

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
каков фејкер си ти леле мори мајко,се гледа по постовиве дека од кафана не искачаш а не си турбофолкер а ич,што се праите бе нешто што не сте,тешко ти е да си признаеш дека слушаш турбофолк или ти е срам што ќе кажат за тебе,дигал раце на турбофолк за да ги исмејува и го знае репертоарот однапред,и он не слушал турбофолк,тој што не слуша не иде по кафани и незнае текстови и не дига раце било каде,со чест на исклучоци семејни веселби од каде нема бегање,страва :kesa:
hahaah :pos2: tocno taka vo turbo folkot naogjam neverojatna glupost kade nema daja najdam nikade:) bukvalnooo se ismejuvam na sekoj nivni zbor koj sto nema blaga vrska so muzika tekstot go znam da kako moze da neznam :pos2: toaaaa moze samo vo turboto da ima takvi biseri .hahaha aj da vidime nekoj:pos2: CELO SELO SMRCE BELOOOOOO JAOOO DORGIRASI :)) NECU DIJAMANTEEE NECU HAHAH KOJ TOA NEGI SAKA ima uste mnoguuuuuuuuuuuuuuuuuu abee dati potece megjunozjetooo a dati igraa na masa nekoja u minic:vozbud: i malku se navlazila hahaaha podobragletka zdravje da tise zgadi od zivotot:)

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.039
Tekstovite stvarno se za smeenje. Tolku gluposti nema da slusnes na niedno drugo mesto osven vo turbo-folk pesna.

Tie sto go gledale klipceto "Sinan of a Down" sigurno ja znaat: Suunce da ti skineeeem, kucu da ti gradiiiim....

Член од
10 февруари 2006
Мислења
385
Поени од реакции
90
toa ti e muzika so se slusa samo na balkanov i nikade posiroko,zatoa sto da bese kvalitetna ke se slusase nasekade niz svetot
a baska na profi oprema za komponiranje da pravis deformacija na zvuk...zvuk koj so moze samo da ti go sjebe sluhot i osetot za muzika!?!?!?!?!?
NE FALA bolji ke sedam u tisina i nema da izlagam nego da go slusam toa nesto so nekoj go narekuva "muzika"

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Лицемери,буљаши...зар вреди да се дискутира со вас на темава :pos: ве видов на собиранка како денсавте на Џогани :pos:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Е кажи кој. Мене сигурно не си ме видел. :) Кажи кој жити мене, да знам кој драпа безвезе на темава. :)))))

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Стварно бе сите овде се лупаат у груди, а вчера сите се кршеа и пееа на турбошитот.

Kajgana Shop

На врв Bottom