Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

V

Viktorijabt

Гостин
Мене пак ми кажуваа дека Алан барал 20 милиони фунти за да остане како менаџер! :nesum::nesvest: И никако не ми се верува!

Член од
16 април 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Демантира Ширер дека имал некакви барања кон управата, освен шо му ја предложил неговата програма за накревање на клубот и евентуално одма враќање во премиер лигата

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Мене пак ми кажуваа дека Алан барал 20 милиони фунти за да остане како менаџер! :nesum::nesvest: И никако не ми се верува!
Се шпекулира дека побарал 3 милиони фунти годишна плата за него, 20 милиони фунти за трансфери и управата да не му се меша во трансферите и во избророт на тренери кои ќе му помагаат.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Се шпекулира дека побарал 3 милиони фунти годишна плата за него, 20 милиони фунти за трансфери и управата да не му се меша во трансферите и во избророт на тренери кои ќе му помагаат.
Само тој може да го врати назад Њукасл ако се глупи овие од управата да не му дадат шанса(а глупи се колку само промашени трансферии имаат:uvo:)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Хахаха, еве го ѕверот! Ќерка му го снимала на мобилен како си пее во кола.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.524
Поени од реакции
5.516
Штета што тим како Њукасл ќе мора да игра во втора лига :(
Еден од омилените тимови во Англија ми е, се надевам дека ќе имаат успешна сезона и брзо ќе се вратат во премиер лигата.

V

Viktorijabt

Гостин
Колочини, Енрике и Нолан меѓу најлошите играчи во Премиер сезонава

НАЈЛОША ЕКИПА НА ПРЕМИЕР-ЛИГАТА СПОРЕД ЕУРОСПОРТ

ГОЛМАН

Скот Карсон ВБА 29,91

ОДБРАНА

Андре Ојер Блекбурн 28.70

Карлос Куељар Астон Вила 28.74

Фабрицио Колочини Њукасл 27,73

Хозе Енрике Њукасл 26,67

СРЕДЕН РЕД

Кит Ендрјус Блекбурн 26,67

Кевин Нолан Њукасл 28,63

Амди Фаје Стоук 27,47

Шарл Н'Зогбиа Виган 29,04

НАПАД

Роман Павличенко Тотенхем 27,29

Афонсо Алвес Мидлсброу 27,96

Ах бе... Рака на срце, никакво изненадување ама сега е официјално. :tapp:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
И сега шо ке му праат на тимот? Нема шанси да ги задржат добрите фудбалери,а и плус дел од нив имаат у договорот ако испадне тимот од лига дека се слободни да си идат.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Колочини и Нолан се едни од најдобрите играчи во вашиот тим ама некако не се снајдоа покрај сите смени на менаџерите и сите проблеми што ги имаше Њукасл...жал ми е за клубот ама овие двајца како и да е треба да се зачуваат ќе вратат многу :helou:
Иначе Ширер Ѕвер хаха... кој пее зло не мисли :pos2: ова си го праи ваљда коа иде кон управата на Њукасл за да не ги убие од нервоза се рекреира вака :duel:
Мора да му дадат повеќе пари и да не му се мешаат во работата :helou:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.733
Поени од реакции
22.728
Официјално: Мајк Ешли бара 100 милиони фунти за продажба на Њукасл Екипата на Њукасл со соопштение на официјалната страна соопшти дека клубот е на продажба за сума од 100 милиони фунти

“Бордот на Њукасл денес може да потврди дека клубот е ставен на продажба и цената е 100 милиони фунти (114 милиони евра)” – гласеше соопштението на официјалната веб страна на клубот. “Заинтересираните страни треба да го контактираат Њукасл на admin@nufc.co.uk (или Кејт Херис од Сејмур Пирс) за дополнителни детали.”
“Клубот нема да излезе со доплнителни коментари во блиска иднина.”
Минатиот месец сопственикот Мајк Ешчи рече дека направил ’лоша одлука’ во водењето на клубот, кој испадна од Премиер Лигата, и сакаше да го продаде што е можно побрзо.
Ешили го купи клубот за 134 милиони фунти и вложи во него дополнителни 100 милиони.
Тој се обиде да го продаде Њукасл минатата година но не можеше да пронајде заинтересирана странка што ќе плати 400 милиони фунти.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
ke go prodava timot sega otkako svati prekasno koga zgresi sto mu se mesase vo rabotata na kevin kigen

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Ајде побрзо само нека биде, не можам веќе во тим да го гледам!
Стварно формата на Овен беше катострофална во дресот на Њукасл. Само незнам со кој мозок Астон Вила и Рома сакат да го купат. Одговорот е едноставен - стара слава.

Kajgana Shop

На врв Bottom