Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
Има 2 варијанти 100% проверени.

Првата е секако силикон, што не секој може да си го дозволи и не секој сака да го стави.

Втората е да се породи. Цицките со сигурност растат откако ќе родите дете. Можеби нема да пораснат премногу големи или слично, но едноставно ќе биде забележителна разликата.

ме мрзеше да читам миљон страни,може имате спомнато.

ја имам прашано Тања Турунџиева која е нутриционист дали има храна за да ти растат гради и ми рече дека има две растенија кељ и проќељ и од тоа растат.
во македонија мислам дека се прилично скапи овие зеленчуци ама кој е упорен и има желба нека проба.

Незнам дали имате спомнато во темава, ама градите побрзо растат со масажи- знаете за што пишувам, што повеќе ги фаќате то поголеми растат :nesvest:

:pos2::pos2:Па тие неможат туку така да си пораснат..све е во гените
или спас силиконот

Пф... За смоки и батаци е проверено... дека НЕ растат. Ова сеа со ќељот и проќељот Магде ме замисли, ама стара сум веќе, чим до сеа не пораснале (од смоки:)), џабе. Силикон нејќам, за раѓање деца не се ни дискутира.

Иначе стварно потпораснуваат малце во деновите на циклусот. Едно 2-3 микрометри :Ѕ И после пак си се враќаат назад. :Ѕ

Добра машка рака и ништо друго :smir:
..:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
...увек ова се прашуа и ниакд не сум имала одговор ..као и сеа..некои викаат ако пак јадеш сончоглед..некои од соја..некои од талогот на кафе..дури сеа прочитав од мајонез..иако веруам дека со мајонезот не само у цицки растеш туку целовкупно....инаку незнам..ја ама баш у ниедно не веруам:toe:

Добра силна машка рака да ги **** и опааа ги гледаш се истегнале:pos2::pos2:

:helou:

..:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
...увек ова се прашуа и ниакд не сум имала одговор ..као и сеа..некои викаат ако пак јадеш сончоглед..некои од соја..некои од талогот на кафе..дури сеа прочитав од мајонез..иако веруам дека со мајонезот не само у цицки растеш туку целовкупно....инаку незнам..ја ама баш у ниедно не веруам:toe:

Иам разбрано дека соја и семки од сончоглед се високо калорични, па ич да не те чудит ак фрлиш некое килце. Е добро сеа поголеми цицки ке имаш. :drk:

Ja sum slusnala deka gradite rastat koga vriskame!!!Iskreno mene ne mi se veruvase koga slusnav ama vo nekoi slucai taka ispadnalo!!!Taka da devojki vriskajte kolku sto mozete za da vi porasnat gradite:vozbud:

Затоа едно девојче со мене што учи врискала толку бее. Ама не делува изгледа 4 години вриска и пак нема гради - (воопшто)

Стварно не знам ама се пресмеееавв на темава :pos: :pos:
Moже ако јадем све што изнатропавте и мене ќе ми порасна .... :pos: :pos:
Ќе бидем СЕКСИ маникенка после :pos: :pos: :pos: се пресмеав :)

Среќа неам проблеми со мали гради :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom