Жените прашуваат, мажите одговараат

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
зашто толку многу сакате и уживате во порничите?таму има толку одвратни сцени,од самата помисла ми се лоши!

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Zasto koga imaat "alat" od maximum 10 cm. Potocno.. Koga im e mal onaka epten dodavaat use 20 cm koa kazuvaat brojka? :pos2:
тоа ќе треба да прашаш некој со 10цм,сигурно им е срам :kesa:

Koi momci se posensibilni:
1.zborlestite ili
2.kutlivite
Zosto?
каква врска има сензибилитетот со зборливоста и ќутливоста

Пошто ете,вие сте фраери и мочате стоејќи...дали некогаш сте се помочале несакајќи по ногата или на пантолоните(или воетвер...што и да сте носеле)?:)
да кога сум бил дамла пијан ми се десило да си напраам фармерките пошто тогаш обично со едната рака се држам за нешто а со другата си го држам али пијана работа батка :pos:

Прашање: Зошто ( во најмногу случаи) од кога ќе ви се скара девојка (не вие да и се скарате) зборувате се најлошо за неа?? Зарем не можете да поднесете една корпа?? Толку ли ви се повредува машкото его??
сум поднесувал и многу повеќе од корпа а никогаш не сум лаел по народ дека е ваква или таква,не ми е у прилог тоа,едноставно заборавам:wink:

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
зашто толку многу сакате и уживате во порничите?таму има толку одвратни сцени,од самата помисла ми се лоши!
гледаш порничи,како не те срам :pos:
зависи на каков порнич ќе налеташ,тоа ти е уметност бре :pos:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Скулгрл напиша:
имате некое розево парче облека?:)
Imam.
Lady напиша:
Koi mazi se posensibilni
1.zborlestite ili
2.kutlivite
Zosto?
Toa si e individualno.
girlll напиша:
Zosto koga imaat "alat" od maximum 10cm. Potocno.. Koga im e mal onaka epten dodavaat use 20cm koa kazuvaat brojka?:pos2:
Mislam deka SWEDEN moze da ti odgovori na ova prasanje... Inace go nemam toj problem =))
Маwечко напиша:
]Пошто ете,вие сте фраери и мочате стоејќи...дали некогаш сте се помочале несакајќи по ногата или на пантолоните(или воетвер...што и да сте носеле)?:)
Mozebi, no poveketo od nas znaat za toa samo ako nekoj e bil svedok i im go e raskazal.
anathestar напиша:
Зошто ( во најмногу случаи) од кога ќе ви се скара девојка (не вие да и се скарате) зборувате се најлошо за неа?? Зарем не можете да поднесете една корпа?? Толку ли ви се повредува машкото его??
Mozebi naogame raboti poradi koi taa ne bi bila dovolno dobra za da bide nasa devojka?
maca_mk напиша:
Ljubopotnost, valjda

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Па види во порничите не се практицира само класичниот секс туку и еден куп различни фетиши, кои накому му се настрани, некому одвратни, на некого баш му одговараат, таккада прецизирај што е тоа што ти е одвратно?

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Прашање: Зошто многу ама многу ретко делите комплименти на жени?? И кога ќе поделите тоа е само онака "ради реда" и се гледа дека не е искрено.

vlatkolik

Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Прашање: Зошто многу ама многу ретко делите комплименти на жени?? И кога ќе поделите тоа е само онака "ради реда" и се гледа дека не е искрено.
ова не ти е точно,има мушки што делат комплименти и тоа не е ради реда,и е искрено,и често го прават тоа,јас кога делам комплимент на некоја тоа е искрено инаку не ни го спомнуем,а го правам ретко некако не ми е ок,не сум таков тип

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
ова не ти е точно,има мушки што делат комплименти и тоа не е ради реда,и е искрено,и често го прават тоа,јас кога делам комплимент на некоја тоа е искрено инаку не ни го спомнуем,а го правам ретко некако не ми е ок,не сум таков тип
океј не реков секое машко на планетава. Повеќето.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Nema vrska, prasaj nekoja koja me ima na msn...

Recisi sekoja 3ta recenica sodrzi komplimenti.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Nikad ne sum dal kompliment na devojka samo radi reda.Nema so da se glupiram.Ako mi se svigja nesto kaj nea ke i kazam. E sea nekoi toa go pravat samo za da dobijat nesto za vozvrat ama ne se site takvi.

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Nema vrska, prasaj nekoja koja me ima na msn...

Recisi sekoja 3ta recenica sodrzi komplimenti.
Епа баш затоа ми изгледа дека некако даваш "на сила" односно "ради реда". Секоја трета реченица ти е комплимент...неизгледа искрено!! Барем не мене.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
Da napraj kef da se poradva malku ke mu dajs nekoj kompliment:pos2:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ednac se zalite deka ne vi davame komplimenti, ednac se zalite deka premnogu vi davame...

Ne vi se pogoduva =))

Sepak... Nikogas vo zivotot nemam kazeno nesto koe ne sum go mislel.

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Ednac se zalite deka ne vi davame komplimenti, ednac se zalite deka premnogu vi davame...

Ne vi se pogoduva =))

Sepak... Nikogas vo zivotot nemam kazeno nesto koe ne sum go mislel.
Па ние сакаме да бидете искрени... а не да се преправате само за да изгледате внимателно... Ама ќе ни се погоди нешто, ако правите ко што треба!

Прашање: Зошто се палите на лезбејки??

Kajgana Shop

На врв Bottom