Жените прашуваат, мажите одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Прашање: Зошто се палите на лезбејки??

ОК, да го формулирам одново прашањето:

Прашање: Зошто повеќето од вас се палат на лезбејки??

не се палам на лезбејки али би сакал да пробам со две цури како е иако знам дека доколку се лезбејки тоа е неизводливо инаку доколку се само другарки и љубителки на секс зашто да не може да се проба и со две цури :smir:

Vistina e deka ako nekoja ve zapali onaka krvnicki i bukvalno ve ostaj posle da si gorite :pos2: vi otekuvaat? :kesa:

Зошто се палите на женски со силикони?

тоа палење повеќе е од акутна природа, односно сакаат да видат да почувствуват како изгледа се тоа, еве да речеме да имаат еднаш секс со некоја со силиконки, чисто ради љубопитност, али сигурен сум ека повеќето после би продолжиле да преферираат природни. Нормално секогаш постојат некои на кои силиконски гради им се фетиш.

...abe se palime, ama ne e toa toa, zasto se palime na golemi "sifoni", mnogu e ednostavno i priodno prashanjeto i odgovorot, "majchin instikt"-koa sme bile bebinja, zelba za cicanje od cucka...ete zasto...:vozbud:

Уф уф колку се палиме,посебно кога ќе ги извадат:pos2:

Силикони на страна,мрзам тоа,гадна работа е,бар на мене,природно си е природно како што си кажа vlatkolik:wink:

nema veze , vie zenite se palite na silikoni ne nie. vie gi stavate taka li.

Зошто кога имате секс со некоја девојка другиот ден мора да дознае
цело друштво?? Освен ако секако девојката фино не ве замоли да си молчите.
И без глупи одговри од типот не прават сите така. Се разбира дека не, секој е различен. Прашањето се однесува на повеќето.

hahaha...zosto mora da doznae celo drustvo???
pa ako ne se pofalat isto kako da nemale seks:toe:

kako ti sto im kazuvas na tvoite najdobri drugarki... taka i nie na "najdobrite drugari" gi imame mnogu moze zatoa...
shala na strana...
ne znam ne spagjam vo takvite... neka ti odgovori drug...
jas mislam deka najveke e od kurcenje.. nisto poveke

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom