Жените прашуваат, мажите одговараат

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Сеуште се наоѓаат такви будали, најчесто во гужвите во дискотека. Јас сеуште барам еден таков злосторник, лесно ќе го препознаам по лузната од цигара што му ја направив на раката.:)

Инаку-сељачки коментари на ниедна жена не и` годат.:svashta:

Прашање: имате некое розево парче облека?:)
Кога ќе му изгориш рака на некого значело женска да си фати,а тој тоа веќе го прави,значи има пропусница....абе сФашта

Розево?!?
Неам и неам ништо приближно на оваа денеска многу модерно штосна боја.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Немам ништо, само едни розеви чорапи и розева танга :pos::pos: lol

- шала на страна, немам ништо розево.

R

reactive89

Гостин
Дали сеуште постојат мажи кои употребуваат pick up lines како „Ги имаш најубавите очи што досега сум ги видел“ и тоа на прв состанок?

Да ти кажам право, во последно време можда опадна малку тоа, но те уверувам дека постојат и тоа многу повеќе од тоа што ти можеш да си замислиш, е сеа ако помисли на повеќето машки дека го прават тоа т.е. даваат коментари, тогаш тука ќе се изгуби зборчето "многу", хехе. иначе ти го кажува тоа човек кој што го употребува тој начин на коментирање... :P поздрав!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Зашто во темата "Мажите прашуваат,жените одговараат" скоро сите прашања се со сексуална тематика?Толку ли ве интересира тоа?

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Зашто во темата "Мажите прашуваат,жените одговараат" скоро сите прашања се со сексуална тематика?Толку ли ве интересира тоа?

Ако мислиш на мојот пост, бев испровоциран од една слика, која воопшто не ти препорачувам да ја видиш. Нормално дека не интересира тоа, ама има и други работи покрај сексот за кој сакаме да ве прашаме. Се во свое време :smir:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ако мислиш на мојот пост, бев испровоциран од една слика, која воопшто не ти препорачувам да ја видиш. Нормално дека не интересира тоа, ама има и други работи покрај сексот за кој сакаме да ве прашаме. Се во свое време :smir:
Знам на која слика мислиш,ама тоа баш и не личи на "алатка",туку,колку да не биде дека нема низ што да мочка.:pos:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Zasto koga imaat "alat" od maximum 10 cm. Potocno.. Koga im e mal onaka epten dodavaat use 20 cm koa kazuvaat brojka? :pos2:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Zasto koga imaat "alat" od maximum 10 cm. Potocno.. Koga im e mal onaka epten dodavaat use 20 cm koa kazuvaat brojka? :pos2:
Можеби им е срам, можеби се чаламат, јас не го правам тоа.

Знам на која слика мислиш,ама тоа баш и не личи на "алатка",туку,колку да не биде дека нема низ што да мочка.:pos:
лелелелеле:pos2:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Koi momci se posensibilni:
1.zborlestite ili
2.kutlivite
Zosto?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Пошто ете,вие сте фраери и мочате стоејќи...дали некогаш сте се помочале несакајќи по ногата или на пантолоните(или воетвер...што и да сте носеле)?:)

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
Такви коментари не им пречат не девојките-не се дотеруваат со саати за никој да не ги примети.
Ама такви работи обично тешки сељандури кажуваат така да...

Мене многу ми пречат. Јас не се дотерувам за да може некој сељак по улица да дава такви простачки коментари. Јас се дотерувам за мене, за да се чувствувам пријатно и да знам дека изгледам убаво. Ама за мене. А верувајј дека има онакви кои сакат по секоја цена да те фатат за гас. Многу имаат добиено шамар. Најчесто таквите будали се наогаат во дискотека.

Прашање: Зошто ( во најмногу случаи) од кога ќе ви се скара девојка (не вие да и се скарате) зборувате се најлошо за неа?? Зарем не можете да поднесете една корпа?? Толку ли ви се повредува машкото его??

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Не немам, сум пробувал, ама некако розева боја не ми се допаѓа како ми стои, зависи од човекот некому му стои некому не.

Ова беше реторичко прашање?

1.zborlestite ili
2.kutlivite
Zosto?
Нема врска сензибилноста со тоа дали е ќутлив или гласен

Пошто ете,вие сте фраери и мочате стоејќи...дали некогаш сте се помочале несакајќи по ногата или на пантолоните(или воетвер...што и да сте носеле)?:)
нема некој што не си ја помочал ногата или ногавицата, тоа е дел од тренингот за прецизност за да не ти се случи тоа повторно. Обично ваквите грешки с еправат во помалдите години, во повозрасните се случуваат само во пијана состојба.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Мене многу ми пречат. Јас не се дотерувам за да може некој сељак по улица да дава такви простачки коментари. Јас се дотерувам за мене, за да се чувствувам пријатно и да знам дека изгледам убаво. Ама за мене. А верувајј дека има онакви кои сакат по секоја цена да те фатат за гас. Многу имаат добиено шамар. Најчесто таквите будали се наогаат во дискотека.

Прашање: Зошто ( во најмногу случаи) од кога ќе ви се скара девојка (не вие да и се скарате) зборувате се најлошо за неа?? Зарем не можете да поднесете една корпа?? Толку ли ви се повредува машкото его??
Ова е веќе генрализирање поради едно лошо искуство-можам и јас да кажам. Зошто ли жените толку вреѓаат јадат бурек итн бла бла откако ќе ги откачи машкото толку ли само они мора да откачуваат лелеееј принцезиве.
Ама не е убаво така да се зборува за сите.

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Да

1.zborlestite ili
2.kutlivite
Zosto?
Второто, можеби се посрамежливи ама понекогаш знаат да го кажат убавиот и вистински збор во точно време.

Незнам го немам тој проблем.

Да да да :pos: кога алкохолот во крвта е над една промиља и шољата се мрда и се...

Боли машкото его, нормално. Горди сме, сепак сме машки;). Болката иако не ја манифестираме, немора да значи дека не постои.

Kajgana Shop

На врв Bottom