D
Delux
Гостин
Ситуација:одите заедно на некоја забава или семејна веселба,дечкото пред сите гости го вади прстенот и бе бара за жена,дали прифаќате?
Ако сме подолго во врска, да не речам ако веќе сме имале се*с :kesa:Како ќе реагирате и што ќе си помислите ако една вечер така од чиста мира без повод дечкото ви подари некое секси проѕирно црвено или црно неглиже или пак некој така поеротски корсет?
Прво веднаш ќе му покажам како ми стои, и што се` можам да правам во тоа неглиже.Како ќе реагирате и што ќе си помислите ако една вечер така од чиста мира без повод дечкото ви подари некое секси проѕирно црвено или црно неглиже или пак некој така поеротски корсет?
Ни такви ни такви. Искрен приземјен секси-that's my kind of a guy!Какви типови ви се допаѓаат: Тивки, повлечени но искрени или тешки фраери но недоверлви?
Епа искрени секако,ама сега не да бидат претерано повлечени.Какви типови ви се допаѓаат: Тивки, повлечени но искрени или тешки фраери но недоверлви?
Ако тоа се случи сега во моментов,значи додека не сум подогтвена за такво нешто,ќе се насмеам во моментот и ќе ја свртам работата на смешка,ама на само ќе му објаснам како и што.Ситуација:одите заедно на некоја забава или семејна веселба,дечкото пред сите гости го вади прстенот и бе бара за жена,дали прифаќате?
Искрено,ќе се сцрвенам и ќе пукнам од срам.Како ќе реагирате и што ќе си помислите ако една вечер така од чиста мира без повод дечкото ви подари некое секси проѕирно црвено или црно неглиже или пак некој така поеротски корсет?
Читај ситуација девојче:wink:Ако тоа се случи сега во моментов,значи додека не сум подогтвена за такво нешто,ќе се насмеам во моментот и ќе ја свртам работата на смешка,ама на само ќе му објаснам како и што.
Повеќе сакам тивки и искрени машки, но не до претеризам повлечени.Какви типови ви се допаѓаат: Тивки, повлечени но искрени или тешки фраери но недоверлви?
Ситуација:одите заедно на некоја забава или семејна веселба,дечкото пред сите гости го вади прстенот и бе бара за жена,дали прифаќате?
Ако тоа се случи сега во моментов,значи додека не сум подогтвена за такво нешто,ќе се насмеам во моментот и ќе ја свртам работата на смешка,ама на само ќе му објаснам како и што..
Па читам де,кога реков сега,мислев на сега на овие години,не мислев одма.:wink:Читај ситуација девојче:wink:
Масажа.По мачен ден човек сака да ве расположи, која е најефикасната мерка на расположување?
Газето и стомачето.Кои делови од машкото тело најмногу сакате да ги „фаќате“?
Не. Не сметам дека се облекувам невкусно, така да, нема ни што да ми забележи некој.дали ако сте меракливки за миничи, вруќици(секси кратки пантолчиња), дечкото онака ви кажи дека не му е тоа баш по кеиф би престанале да облекувате?
Ќе го лежам ако некој ми направи таков кикс.сакате ли да одлепите на некоја журка и при тоа да сте со дечко , во еден момент ви понудува екстази, и ве прашува дали сакате да му се придружите ???
Не ни се битни, ама за стрелец мислиме се` најубаво. Ма нема друг таков убав знак, најубави луѓе се стрелците, најдобри, нај нај нај ...:shame:Zasto tolku veruvate vo tie horoskopski znaci i vi se bitni za vrska?? i ako tolku vi se birni sto mislite za strelec ?? poz
Машки со кошулчиња и бели патичиња? Неможам да сварам такви машки, освен ако е таква приликата. Општо, повеќе сакам машки со маичка, блузиче-полежерно ... фраерско да не речам ...Дали повеќе сакате машки со кошулчиња и бели патичиња, или би онака, маичка,блузиче-полежерно...?
Фудбал сакам појќе.Zosto poveke sakate odbojka odosto fudbal?
Ќе му кажам да ми го проба дали ми е точно ...Како ќе реагирате и што ќе си помислите ако една вечер така од чиста мира без повод дечкото ви подари некое секси проѕирно црвено или црно неглиже или пак некој така поеротски корсет?
Многу јасно дека да, кога ќе се освестам од паниката де.:podsmev:Ситуација:одите заедно на некоја забава или семејна веселба,дечкото пред сите гости го вади прстенот и бе бара за жена,дали прифаќате?
Ќе го облечам за него, се разбира.Како ќе реагирате и што ќе си помислите ако една вечер така од чиста мира без повод дечкото ви подари некое секси проѕирно црвено или црно неглиже или пак некој така поеротски корсет?
Кретен е ако ми направи таков шок на јавно место.Ситуација:одите заедно на некоја забава или семејна веселба,дечкото пред сите гости го вади прстенот и бе бара за жена,дали прифаќате?
Ни тие ни тие, сакам нормални мажи. cool:Какви типови ви се допаѓаат: Тивки, повлечени но искрени или тешки фраери но недоверлви?
Сега не би прифатила, уште не сум спремна за такво нешто :helou:Ситуација:одите заедно на некоја забава или семејна веселба,дечкото пред сите гости го вади прстенот и бе бара за жена,дали прифаќате?
Dali prifakate da dadete od 4 ti sostanok ? Bar casha voda ako nisto drugo