Мажите прашуваат, жените одговараат

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Дали многу паѓате на романтични моменти од типот: Надвор врне, искачате заедно со човекот кој добро го познавате и ви е симпатичен, тој го отвара чадорот. Или друг пример ноќта си идете разочарани од една журка и типов (го знаете и симпатичен ви е :pos: ) ви предложува да идете во природа/парк. Малце ми е лошо формулирано прашањето ама се надевам ме сфативте.

Не е де толку лошо. Јес, паѓам на такви романтични моменти. Ама некако машките се слабо романтични во последно, папучарски било. Добро не сите фала богу.

Кои делови од машкото тело најмногу сакате да ги „фаќате“?
Косата :kesa:

Зошто лажете дека најмногу сакате да го фаќате лицето? :pipi:
Ееее да знаеш... :nenene:

дали ако сте меракливки за миничи, вруќици(секси кратки пантолчиња), дечкото онака ви кажи дека не му е тоа баш по кеиф би престанале да облекувате?
Зависи шо дечко е. Ако вреди типацот и ако стварно ми значи, прво би си распрашала зошто му смета и ако причината држи место можеби и би престанала. Ама ако е за глупост или негов каприц малце потешко. Ама пак ќе речам зависи од типот и како се понаша со мене. Ако е од Финска, ондак да.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Доаѓате кај некого дома на гости. Што најмногу би ве запрепастило? Неговата неуредна соба, бањата нечиста, дневната несредена?
И да друго прашање. Истата ситуација идете кај некој дома на гости, што попрво би ви паднало во очи? Сликите закачени на ѕидот, мебелот, прозорите/балконот/терасата?

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
По мачен ден човек сака да ве расположи, која е најефикасната мерка на расположување? :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Доаѓате кај некого дома на гости. Што најмногу би ве запрепастило? Неговата неуредна соба, бањата нечиста, дневната несредена?
И да друго прашање. Истата ситуација идете кај некој дома на гости, што попрво би ви паднало во очи? Сликите закачени на ѕидот, мебелот, прозорите/балконот/терасата?
Неговата нечиста бања дефинитивно. И најпрво би забележала бањата и тоа дефинитивно. Не постои нешто по одвратно од нечиста бања

По мачен ден човек сака да ве расположи, која е најефикасната мерка на расположување? :)
Би ме расположило добро музиче, добар смисол на хумор и секако личноста која ја обожавам само НЕ расположување во стил на лижење неее никако тешко чоекот тогаш

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
сакате ли да одлепите на некоја журка и при тоа да сте со дечко , во еден момент ви понудува екстази, и ве прашува дали сакате да му се придружите :) ???

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
сакате ли да одлепите на некоја журка и при тоа да сте со дечко , во еден момент ви понудува екстази, и ве прашува дали сакате да му се придружите :) ???

можам да одлепам и без екстаза:vozbud:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
прво би одбила,зашто ако сум расположена и ми е погодена музиката,можам да ооодлеепаам и без екстази.второ,не би се плеткала со тип на кој не му е забавно со самото тоа што е со мене па мора да конзумира екстази за да се забавува

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
прво би одбила,зашто ако сум расположена и ми е погодена музиката,можам да ооодлеепаам и без екстази.второ,не би се плеткала со тип на кој не му е забавно со самото тоа што е со мене па мора да конзумира екстази за да се забавува

не кажав дека не му е забавно со типот или сличен пример, од радозналост не би ли пробале, да го осетите тој филинг, мн зборуван од страна на тие луѓе што го конзумираат тоа на журките,
јас познавам девојки кој одат на журки и без тоа проаѓаат топ, а има и девојки кој ете екстазата, им е додаден стимул за таа ноќ, и после си се враќа во нормала:vozbud::wink:.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
На вистинската личност...само и е потребно да биде до мене:)

Не ми требаат екстази за да бидам ко шлапната со мокра чорапа...:idiot:

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
не кажав дека не му е забавно со типот или сличен пример, од радозналост не би ли пробале, да го осетите тој филинг, мн зборуван од страна на тие луѓе што го конзумираат тоа на журките,
јас познавам девојки кој одат на журки и без тоа проаѓаат топ, а има и девојки кој ете екстазата, им е додаден стимул за таа ноќ, и после си се враќа во нормала:vozbud::wink:.

јас баш и не сум радознала да пробам екстаза по би пробала кока :pos:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Се` од горенаведеното.
Боите.
Не сакаме. На журки секако одлепувам, не ми треба такво нешто.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Хм...не би ме запрепастило ништо...освен можеби нечиста бања,ама што знам...
Прво ми паѓа во очи распоредот на мебелот.:pipi:

Само позитивна енергија и многу смеење.А да и музика не би било лошо.:)

Во истиот момент се вртам и си одам од дискотеката/локалот.Презирам такви ствари.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Не одлепувам на журки.

Kajgana Shop

На врв Bottom