Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Дали многу паѓате на романтични моменти од типот: Надвор врне, искачате заедно со човекот кој добро го познавате и ви е симпатичен, тој го отвара чадорот. Или друг пример ноќта си идете разочарани од една журка и типов (го знаете и симпатичен ви е :pos: ) ви предложува да идете во природа/парк. Малце ми е лошо формулирано прашањето ама се надевам ме сфативте.

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Дали многу паѓате на романтични моменти од типот: Надвор врне, искачате заедно со човекот кој добро го познавате и ви е симпатичен, тој го отвара чадорот. Или друг пример ноќта си идете разочарани од една журка и типов (го знаете и симпатичен ви е :pos: ) ви предложува да идете во природа/парк. Малце ми е лошо формулирано прашањето ама се надевам ме сфативте.
Бидејќи не сум некоја по романтиката,не ни паѓам многу на такви романтични моменти:kesa:Но,сепак,би била пријатно изненадена од негова страна во тој момент:).

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Да,паѓам на романтични моменти и тоа ептен.

Особено тоа со дождот,само да се исфрли чадорот,поромантично е без чадор.:pos:

S

Stef Bachatero

Гостин
Кој не сака романтика,но премногу од што било не е добро за тебе,земи го мп3 плајерот заедно слушајте музика,некоја балада,играјте танго погледнете се во очи,направете хемија,магијата е во вас нека ве однесе плимата,но немој да завршите како во книгите со тажен крај,затоа што реалноста е таква,романтика кога двајцата ќе изградите врска до тогаш бидете реални.И не и подарувај цвеќиња од почеток ќе помисли дека ја купуваш а не ја сакаш како личноста што е таа.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Епа да лошо формулирано е ама се разбира:helou:
Романтика, паа не паѓам многу на романтика, а после журка се знае, афтер парти:pos: какви паркови и зеленило:pos:. А со чадорот тоа интересно е, ама не се гледам ја во тој филм.:toe:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
какви боксерици кај мажите преферирате, тесни или широки, бели,црни,карирани, некои специфични...
Хмм па тесни, црни.. или тегет:pos: али сакам припиени за тело. Еднобојни со некој натпис може, ама не шарени.

Zeni sto poveke sakate da Ve vozat so pomali koli nasminkani kao na primer pezo 206/7 ili da ve vozat so nekoja limuzina od tip mercedes pa makar i postaro godiste ?

Koja voznja vi e podobra ? Kaj se osecate poprijatno ?
Дефинитивно Пежо, по ми се свиѓа, по интересно ми изгледа ова него лимузина.

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Дали многу паѓате на романтични моменти од типот: Надвор врне, искачате заедно со човекот кој добро го познавате и ви е симпатичен, тој го отвара чадорот. Или друг пример ноќта си идете разочарани од една журка и типов (го знаете и симпатичен ви е :pos: ) ви предложува да идете во природа/парк.
Од овие два примери вториот подобро би ми дошол. И првиот не елош, ама штета што мразам дожд највеќе од се`.
Како и да е обожавам романтични моменти, па што и да е, добро би ми дошло и веројатно би паднала (на романтиките де, не во калот по дождот:pos: )

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855

Ммммм, паѓам најмногу да! Па тоа со дождот посебно ... несвести!:rain: :rain: :rain:

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
кои делови од телото, кога ве фаќа машкото, најмногу ве палат.???

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Ако зборуваме само за фаќање тогаш мноогу ме пали кога некој ме чешка скокотка на грбот ама мнооогу, едноставно си подскокнувам :)

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Кои делови од машкото тело најмногу сакате да ги „фаќате“?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кога ме чешкаат за грбот и за стомачето.(Може има и друг дел,ама не сум приметила или не ми текнува:pos:)

Кои делови од машкото тело најмногу сакате да ги „фаќате“?
Долниот дел од грбот.

Kajgana Shop

На врв Bottom