Мажите прашуваат, жените одговараат

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
кои делови од телото, кога ве фаќа машкото, најмногу ве палат.???
Долниот дел од грбот,стомачето и вратчето:vozbud:

Кои делови од машкото тело најмногу сакате да ги „фаќате“?
Вратот,посебно тилот,па продолжувам низ косата,грбот(највеќе долниот дел).........:zlo:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Зошто лажете дека најмногу сакате да го фаќате лицето? :pipi:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Се знае:wink: ама срам ми е да кажам,бидејќи сите се палат кога ги фаќаат на грб,па да не сум изрод се прашувам:smir:
Не сум знаела дека таму најмногу се палат останатите,еве новина и за мене:pipi:освен ако различно не го толкуваме зборот Фаќање(пофаќање).

А јас сакум да го пофаќам на гзот и на градите:pipi:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
дали ако сте меракливки за миничи, вруќици(секси кратки пантолчиња), дечкото онака ви кажи дека не му е тоа баш по кеиф би престанале да облекувате?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
дали ако сте меракливки за миничи, вруќици(секси кратки пантолчиња), дечкото онака ви кажи дека не му е тоа баш по кеиф би престанале да облекувате?
Нема зашто он мене да ми се меша во стил на облакање.Како што јас не се замарам како ќе биде он облечен,така не сакам да ми кажува што да носам или да не носам.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
Нема зашто он мене да ми се меша во стил на облакање.Како што јас не се замарам како ќе биде он облечен,така не сакам да ми кажува што да носам или да не носам.
уфф, жустри сте бе...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Во никој случај.
Нормално, под услов да не шетам гола со ѕвездици на брадавиците само, а за среќа, не шетам. :icon_lol:

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
И тоа каква мераклика сум за вакви работи, но секако не како што кажа PSY тоа да е само со ѕвездички на градите и да наликува на вулгарност.
До сега не сум имала ваков проблем со дечко. Нема право тој да ми кажува како и што да облекувам

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Дали многу паѓате на романтични моменти од типот: Надвор врне, искачате заедно со човекот кој добро го познавате и ви е симпатичен, тој го отвара чадорот. Или друг пример ноќта си идете разочарани од една журка и типов (го знаете и симпатичен ви е :pos: ) ви предложува да идете во природа/парк. Малце ми е лошо формулирано прашањето ама се надевам ме сфативте.
Ау, да! Обожавам дожд! Само чадорот не ти требал. :pos:
Истото важи и за втората опција, природа/парк.
Шо знам, едно време ми беше интересно раката во задниот џеб од фармерките. Ок, уште ми е.
И стомак, и врат, и уво (у реду, овде не баш фаќање :pos:) и грб, и колено/ над колено, и половина. Ма да ептен ретко последново.
Кои делови од машкото тело најмногу сакате да ги „фаќате“?
Половина, грб, раменици, врат (и делот позади вратот, и косата).
Не сум по миничи и сл., па го немам тој проблем. Имам бе сукња до под... Па срам ми е да излезам од дома така.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Во никој случај.
Нормално, под услов да не шетам гола со ѕвездици на брадавиците само, а за среќа, не шетам. :icon_lol:
:pos::pos::pos:
Оди мор носи се, ме пресмеа!!!
Тук ќе ти текнит на нешто да одлепиш.
Забегана:pos:

Зошто лажете дека најмногу сакате да го фаќате лицето? :pipi:
Не сакам да го фаќам лицето:(

Kajgana Shop

На врв Bottom