Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Zasto tolku veruvate vo tie horoskopski znaci i vi se bitni za vrska?? :) i ako tolku vi se birni sto mislite za strelec ??:):) poz

Zasto tolku veruvate vo tie horoskopski znaci i vi se bitni za vrska?? :) i ako tolku vi se birni sto mislite za strelec ??:):) poz

Ич не верувам на хороскопи,само се смеам на нив и ги гледам како забава и секако дека не ми се битни за врска.
.

и мене не ми се битни хороскопските знаци, а ти си стрелец? значи ли тоа дека тебе ти е битно шо мислат за твојот хороскопски знак :pos:

Па тоа е како магија да знаеш нешто што не знаат ги импресионираш,на пример да направиш некој трик со монета ќе свати дека си поинаков дека се разликуваш од другите машки.Ако сакаш да имаш некоја девојка тоа мора да го имаш.А ако и кажуваш дека си убава тоа го слуша од секого па дури од мама и тато.Затоа биди оргинален,опушти ја имај смисла за хумор и не изгледај вештачки.

Па тоа е како магија да знаеш нешто што не знаат ги импресионираш,на пример да направиш некој трик со монета ќе свати дека си поинаков дека се разликуваш од другите машки.Ако сакаш да имаш некоја девојка тоа мора да го имаш.А ако и кажуваш дека си убава тоа го слуша од секого па дури од мама и тато.Затоа биди оргинален,опушти ја имај смисла за хумор и не изгледај вештачки.
Стево, ти ова совети ќе делиш, или ќе прашуваш како останатите учесници во темата?

Јас имам прашање:

Зашо пеглате наопачки?

Дали повеќе сакате машки со кошулчиња и бели патичиња, или би онака, маичка,блузиче-полежерно...?

Дали сакате машки со кошулчиња и патичиња, или би онака, маица,блузиче?

Хм..па...и кошулче со патиче и маица,блуза е прифатливо и убаво.Се разбира не све одеднаш.:)

Дали повеќе сакате машки со кошулчиња и бели патичиња, или би онака, маичка,блузиче-полежерно...?

Повеќе сакам кошулче, ама и блузиче некое може да даде добар изглед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom