Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
кои делови од телото, кога ве фаќа машкото, најмногу ве палат.???
Долниот дел од грбот,стомачето и вратчето:vozbud:

Кои делови од машкото тело најмногу сакате да ги „фаќате“?

Вратот,посебно тилот,па продолжувам низ косата,грбот(највеќе долниот дел).........:zlo:

Се знае:wink: ама срам ми е да кажам,бидејќи сите се палат кога ги фаќаат на грб,па да не сум изрод се прашувам:smir:
Не сум знаела дека таму најмногу се палат останатите,еве новина и за мене:pipi:освен ако различно не го толкуваме зборот Фаќање(пофаќање).

А јас сакум да го пофаќам на гзот и на градите:pipi:

дали ако сте меракливки за миничи, вруќици(секси кратки пантолчиња), дечкото онака ви кажи дека не му е тоа баш по кеиф би престанале да облекувате?

дали ако сте меракливки за миничи, вруќици(секси кратки пантолчиња), дечкото онака ви кажи дека не му е тоа баш по кеиф би престанале да облекувате?

Нема зашто он мене да ми се меша во стил на облакање.Како што јас не се замарам како ќе биде он облечен,така не сакам да ми кажува што да носам или да не носам.

Нема зашто он мене да ми се меша во стил на облакање.Како што јас не се замарам како ќе биде он облечен,така не сакам да ми кажува што да носам или да не носам.
уфф, жустри сте бе...

Во никој случај.
Нормално, под услов да не шетам гола со ѕвездици на брадавиците само, а за среќа, не шетам. :icon_lol:

И тоа каква мераклика сум за вакви работи, но секако не како што кажа PSY тоа да е само со ѕвездички на градите и да наликува на вулгарност.
До сега не сум имала ваков проблем со дечко. Нема право тој да ми кажува како и што да облекувам

Дали многу паѓате на романтични моменти од типот: Надвор врне, искачате заедно со човекот кој добро го познавате и ви е симпатичен, тој го отвара чадорот. Или друг пример ноќта си идете разочарани од една журка и типов (го знаете и симпатичен ви е :pos: ) ви предложува да идете во природа/парк. Малце ми е лошо формулирано прашањето ама се надевам ме сфативте.
Ау, да! Обожавам дожд! Само чадорот не ти требал. :pos:
Истото важи и за втората опција, природа/парк.
Шо знам, едно време ми беше интересно раката во задниот џеб од фармерките. Ок, уште ми е.
mysmilie_1193.gif
И стомак, и врат, и уво (у реду, овде не баш фаќање :pos:) и грб, и колено/ над колено, и половина. Ма да ептен ретко последново.
Кои делови од машкото тело најмногу сакате да ги „фаќате“?
Половина, грб, раменици, врат (и делот позади вратот, и косата).
Не сум по миничи и сл., па го немам тој проблем. Имам бе сукња до под... Па срам ми е да излезам од дома така.
mysmilie_164.gif

Во никој случај.
Нормално, под услов да не шетам гола со ѕвездици на брадавиците само, а за среќа, не шетам. :icon_lol:
:pos::pos::pos:
Оди мор носи се, ме пресмеа!!!
Тук ќе ти текнит на нешто да одлепиш.
Забегана:pos:

Зошто лажете дека најмногу сакате да го фаќате лицето? :pipi:
Не сакам да го фаќам лицето:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom