Кошаркарска репрезентација на Македонија

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.401
Да не се повторуваме, неколку луѓе овде го имавме тој став, едноставно пички се на туѓ терен, тешки пиченца, ја незнам у Литванија што ке прават, спаринг партнер ке бидат ко загревање за доцните фази за фаворитите. АМЕБИ !
Срце на терен, my ass, пички на терен е поприлагодно ...

Дај боже да ме демантираат али тешко ко што гледам, не денес.

Сериозно, секој пораз кине, па макар и биле пласирани веќе, али коа ке ми текне дека овој до сеа 18 поени даде .... боли

M

Mario Gómez

Гостин
Да ти ебам Бавчиќ ружната босанска фаце да ти ебам цела репрезентација неспособњаци... Ауу се изнервирав ејјјј!

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.907
Поени од реакции
726
Гревчиња сме бе,ке изгубиме 25+ ,никаква желба,никаква одбрана,никаков напад, никаква ИГРА немаме..........никаква...........без навивачи ако играме вака во Литванија,ке има некој на нас да си билда кош разлика и да не руга....

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Каде е одбраната што се играше на минатите мечеви ?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
И јас се изнервирав...у пичку матер бе.. Шо убаво заводивме на почеток, си реков, ајде први ќе завршиме.. После се изгубија сите.. Ниту еден не заслужува преодна оценка денеска.. Како и да е, со среќа нека им е у Литванија..

M

Mario Gómez

Гостин
Владата нека организира некој стоттина автобузи навивачи за во Литванија овие се дрва ејјјјј!

Антиќ, Соколов, Антиќ, Чековски... ДРВА!

Поглупа и неспособна четврка од Антич нема, оди локај секоја вечер ебати спортистот ебати.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.907
Поени од реакции
726
И јас се изнервирав...у пичку матер бе.. Шо убаво заводивме на почеток, си реков, ајде први ќе завршиме.. После се изгубија сите.. Ниту еден не заслужува преодна оценка денеска.. Како и да е, со среќа нека им е у Литванија..
Вака беше и во Унгарија со маџарине......прва четвртина ке ја изиграат,другите четвртини само кур ке пушат...ама сепак ако има добри понуди ке одам во Литванија па што сака нека е:oeoeoe:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.853
Поени од реакции
5.693
........... (НЕ ВРЕДИ ДА СЕ ТРОШАТ ЗБОРОВИ ЗА ОВИЕ ДЕГЕНИ)

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
како и да е ИМ ЧЕСТИТАМ на момците за пласманот на ЕП, бидејќи ако се потсетиме како почнаа квалификациите (со откажувањето на словенското педерче и повредите на старите странци) пласманот на ЕП е голема работа.
ЧЕСТИТКИ И СЕ ГЛЕДАМЕ ВО ЛИТВАНИЈА :aplauz:

M

Mario Gómez

Гостин
Самарџиски беше ок денес, другите јок, малце Бо да потфрли и другиве дрва неможат да го надохнадат.

Ај Антиќ колку го имам пцуено, три пати до нив е и ниту рака крева кога шутираат тројка, на сите натпревари тоа го правеше.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ова е затоа што гринн не игра а игра мекелб. грин е сто пати покорисен играч од мекелб и поради фактот што играше на порвата утакмица против украина ние сега одием на европско токму поради таа победа на гости. а со мекелб ниедна не победивме на гости ниту едни некошаркарска нација како што се унгарците. па сега видете каков е тој стручњак докузовски. за мене тој е крив за се.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Ајде само без нервози, од километар се гледаше дека нашите играат колку да изиграат и колку да не направат некое чудо да изгубат 50 разлика. Ај нека ни е со среќа третото учество на ЕП, па одиме во Литванија да ги бодриме со надеж дека за прв пат ќе обезбедиме учество и на СП :)

Член од
17 октомври 2009
Мислења
148
Поени од реакции
10
АНТИЧ КАПИТЕНОТ НАШ ГО МРЗИ ДА ТРЧА БРЕ .. А ЗНАЕ ДА ЛОКА И ДА СЕ ПРАЈ КАМЕН .. ЗА ТОА ЛИ ЗЕМА ПЛАТА .. САМО САМАРЏИСКИ БЕШЕ СОЛИДЕН

Kajgana Shop

На врв Bottom