Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Рофл??Какво одмарање збориш ??За што ќе ги одмараат??За следната година Септември???хД...Британците ќе идат со сите сили на победа за да си го загарантираат првото место не се надевај на нивно опуштање...ама како и да играат осеќам дека ќе го лапнат во Украина :vozbud:
Зашто од кога си ја оставрија целта нема Денг да ризкува повреда или нешто сл. на него и на уште неколкумина ги чека НБА сезона. Немој да мислиш дека нема некој договор да не ги замараат многу. Ако Денг премногу го болеше за Британија ќе играше и на првенството прошло.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.095
Поени од реакции
10.126
So da se kaze za denesnava utakmica? Bi bilo najbolje so pobeda i plasman da gi zavrsime ovie kvalifikacii... Ali po natprevarot so Ungarija ne se pukam so nikakvi izjavi:). Ako igrame i pola kako so igravme so Britanija doma ondak pobedava ne ni bega. Se na se srekno nasi, pa da slavime vecer plasman na evropsko:vozbud:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Боби[Мкд];3752200 напиша:
ke ima na a1 prenos?
Ќе има, пред да почнат квалификациите кажаа дека го откупиле правото само за овој натпревар, за другите им било скапо. Чудно ми падна и што го пренесуваа натпреварот со Унгарија.

М

Мартин`

Гостин
Ќе има, пред да почнат квалификациите кажаа дека го откупиле правото само за овој натпревар, за другите им било скапо. Чудно ми падна и што го пренесуваа натпреварот со Унгарија.
Мислам дека за сите натпревари на гостински терен сигналот беше превземен во договор со нивните телевизии, само како што знам во Украина немаше пренос зошто не дозволиле а потоа и нашиве не им дадоа да пренесуваат. А со Босна ќе биде директен пренос како што знам сега ..

Член од
19 август 2010
Мислења
4.095
Поени од реакции
10.126
I ova e off topik ali morav da go staam:) Kao zagrevanje za natprevarov vecer.... Malce majstorija od najgolemiot na site vreminja u MK! Jadniov so go cuva prekinal valjda prekinal da igra basket vise:D

M

Mario Gómez

Гостин
Дајте линк од ФИБА семафор за натпреварот на Британија, неможам да најдам...

M

Mario Gómez

Гостин
Ајде 10 разлика за Украина, ама како што Британциве се гзлари и 30 да водат не се знаее...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Абе бугарија води плус 7 на гости против грузија, тоа не ни одговара пак л иместат бугарите или се толку многу јаки?

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Абе бугарија води плус 7 на гости против грузија, тоа не ни одговара пак л иместат бугарите или се толку многу јаки?
Местат, местат..нема шанси да се до толку јаки и тоа на гости во Грузија.

Kajgana Shop

На врв Bottom