Абе не требаше воопшто и да го става:smir:. Него џабее и да згазнал, нема да се пренови утакмицата, бодовите си се нивни. Тотално ме изнервираа и нека играт ако сакаат во празна сала со Португалија, ич не ми е гајле.А го слушна ли коментарот на тренерот на тајм аутот кога кажа оти акцијата ке оди преку Стефанов, а не преку Мираковски?
I so da prave?Akcijata trgna vo obratna nasoka.Morase sam da povlece i se sluci toa sto se sluci.Dimitar Mirakovski lani bese eden od najpreciznite kosrkari vo ligata od linijata za slobodni no ete TREMA.Sigurno i toj ne sakal da gi promasi.Ali odime nataki.Moze da se zeme kako uspex i minimalen poras bidejki vo vaka tesna grupa moze i kos razlikata da odluceА го слушна ли коментарот на тренерот на тајм аутот кога кажа оти акцијата ке оди преку Стефанов, а не преку Мираковски?
Ej decki nemojte taka sea...Treba podrska.Jas od Kavadarci ke dojdam pa sramota e nekoj od Skopje da ne otide...Абе не требаше воопшто и да го става:smir:. Него џабее и да згазнал, нема да се пренови утакмицата, бодовите си се нивни. Тотално ме изнервираа и нека играт ако сакаат во празна сала со Португалија, ич не ми е гајле.
И јас сум 14 години али знам дека повеќе се нервира за Струмица отколку Македонија таа е :jaj:А што очекуваш од некое 14годиншно детенце кога ке му ја навредиш Струмица?
Тој Илиевски 2 најважни напади прокоцка!!! :nerv:
Колку слободни само промашија!!!
Брат една политичка партија имаше едно мото......ТРЕБА ДА СЕ ЗНАЕ ТРЕБА ДА СЕ МОЖЕ!Oва стварно не е можно.Македонски синдром е ова.Се на нас ни се случуваат вакви работи, стварно сме за пеза еј.Врба,Гечевски, браво.Илиевски и Мејси солидно, се друго запеза.
Сега сакам да ве цитирам сите што јадете гомна за Илиевски и Мираковски:
Точно оти и јас се нервирам,точно оти мораа да погодат уште некое слободно ама не заслужуват такви навреди.Не ли сакат да погодат они? Па Мираковски кога го промаши второто слободно, требаше поново да шутира(овој летонецот у лице му се внесе).
И СРЕЌА ГОЛЕМА, АЈ У ПМ ....
Точно, точно. Во клучни моменти!i dva pati mesto da odi na kos vo race im ja dade topkata. 2 PATI !!!!!