Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ!Со дрога се станува мртов хипик, или уништен/поништен хипик.
Доволно е што ме труе рафинеријата.
Е сеа ми текна друг момент, борба за зачувување на природата. Нешто каде што јас не сум толку многу активен колку што би можел да бидам.
бравос.. и јас сакав истото да го казам само ме мрзесе да смислувам убавоpa spored mene hipicite momentalno ne postojat i tie sto se deklariraar kako hipici se nekoja bleda kopija na togasnite koi se dignale na noga protiv vojnata vo Vietnam i vodele ljubv a ne vojna baram taka velat no kade se onie prestrelki do smrt megu hipicite i masovnite politicki tepacki od nivna stranana aj videte ja drugata.tie branele necii interesi no ne svoite , no nekoj gi nateral na taa propaganda ova go znam od sigurni izvori i hipicite bili miroljubivi? pa denes ili se mrti ili imaat mnogu problemi no ne se hipici
Ви текнуе на Саут Парк?
Тие имаат неколку добри епизоди со хипици.
Не би сакал сега да го цитирам Картман од Саут Парк, но, затоа пак во наредна можност ќе ја ставам сликата со мојот ланец. :lol:
Koga bev mala, zivoten son mi bese da bidam hipik, da patuvam niz svetot so prikolica, da nosam cveke vo kosa...... Ama porasnav. Sea znam deka vo Makedonija e nevozmozno da bides hipik. Koga vikam hipik, mislam na vistinski dobar hipik. Ne samo na 4ovek so dolga kosa i so dzoint vo ustata, tuku 4ovek sto ima svoi ideali, za koi se bori, 4ovek sto sekogas zastanuva zad svoite ubeduvanja, a ne na nekoi neizbanjati pozeri so se zanesuvaat deka se hipici. Kaj nas e re4isi nevozmozno da si hipik..... Ne za drugo, neame kvalitetna trava![]()
p.s. ke pisam pak poposle, sea se brzam