Сонував чуден сон со мноогу чудни работии необични работи во него...Прво
спасив живот на едно пиле..ама некако во потсвеста моја осеќав дека тоа биле беше некоја особа..(човек-дете) жолто пиле иначе беш не лета туку од оние по земја што одат незнам што раса поточно
...После
бегав некаде, како некој да не
бркаше, изгледа имаше некој со мене ама не знаеа баш точно што се случува изгледа јас ги водев некаде, најверојатно бегаме од тоа нешто што не брка а не видов што е тоа...претпоставував некоја група луѓе со лоша намера зашто криев нешто под земја, некои битни работи за тие што не бараа.Најверојатно тоа беше и причината зашто бегавме-да го скриеме тоа од нив.Покрај тоа што го оставив во земјата оставив и нешто лично мое, како ланче мое да оставив под земјата и некои други работи-незнам зашто ама сепак ги оставив таму под земјата.И избегавме.На крај отидовме на некое мирно место и конечно мир најдовме имаше голееемо море што го имам сонувано и претходно и го пишав тука неколку страни поназад, и имаше многу бродови.Ние на крајбрежјето бевме и осеќав некој мир таму како бурата да заврши и сега конечно мирен живот.Ама поради нешто јас морав да заминам и една девојка ме испраќа и како да сака да ми каже нешто, не ми текнува што ваљда се сакаме ние двајца во сонов, а таа девојка постои и многу пати си ја засмилував како идеална девојка за мене а најверојатно и е, и во соновите мои најчесто сум заљубен во неа.И така таа ме испрати и јас се разбудив..пилето како да име некаква врска со неа, не дека она е пилето ама како да има врска со неа тоа пиле мислам дека беше брат и и таа ми беше многу благодарна што го спасив ама може и нема врска зашто тоа е моја претпоставка сега откако се разбудив.Е така некако беше...