- Член од
- 19 декември 2010
- Мислења
- 523
- Поени од реакции
- 23
Другарката сонувала како раѓа бебе но не го видела бебето. Што значи тоа?
Другарката сонувала како раѓа бебе но не го видела бебето. Што значи тоа?
Првото имаш изгледа некој близок пријател или другарка во невоља како и да е ќе пробаш да и помогнеш..Сонвев дека го шетам кучето по течението на некоја река, а пошо сакав да се истрчат го пуштив од ланецот и по некое време падна в река и јас скокнав за да му помогнам ама ко шо нуркав подлабоко ме разбуди брат ми за да ми кажит да го чувам кучето во случај дан му се слошит пак зш пробал да изејт гла од риба, фрлена во дворот најверојатно со некаков отров ама навреме реагирал.:nerv:
Ме интересират дали е болест да се видиш сам себе гол во каква била ситуација и какво значење имат биење на камбана.
...gledam deka nikoj ne se ponudi da ti kaze nesto , pa eve nesto od mene , se nadevam ke ti koristi da go najdes tolkuvanjeto... toa sto go gledas .. e elementot , na zemjata . toa se cetirite lica , cetiri elementi , ama za tebe kako da si zarobevn ili treba da go sovladas ili spoznaes elementot na zemjata , toa se dzudzinjata i rastenijata od tamu dovagjaat i ti nosat poraka ...sledi gi ...Сонов го сонував пред неколку дена но од икс причини не го ставив на темава(знам дека сум погрешил, знам дека одма треба да се протолкуваат...ама). Значи сонував како сум во некоја просторија и сега се беше темно значи буквално не се гледаше прст пред око и како што разгледувам стигнува до еден од ѕидовите и гледам некоја форма измеѓу човек и џуџе од приказните, можам да му ја видам аурата, а до него има растение во вид на грмушка, продолжувам да талкам и сфаќам дека во секое ќоше од собата има вакво 'нешто' секое со различна аура и растение до него...
Тотално екстраординери, некој да протолкува?
На ногата сум имала некоја рана, прилично голема и сум ја извадила. И таа корупката што е сум и ја покажала на мајка ми и она почнала да ми вика нешто како абе зашто ја извади па сега многу крв ќе ти тече, ќе те боли, не требаше да ја вадиш. И кога ја погледнав ногата имав само едно помало црвено кругче.
Језиво ми беше во сонот, а и ме зачуди.
...gledam deka nikoj ne se ponudi da ti kaze nesto , pa eve nesto od mene , se nadevam ke ti koristi da go najdes tolkuvanjeto... toa sto go gledas .. e elementot , na zemjata . toa se cetirite lica , cetiri elementi , ama za tebe kako da si zarobevn ili treba da go sovladas ili spoznaes elementot na zemjata , toa se dzudzinjata i rastenijata od tamu dovagjaat i ti nosat poraka ...sledi gi ...
poz!
povtorno slicno znacenje ...se osloboduvas od nekoja griza koja si ja imala , duri na nekoi mesta ili vo nekoi situacii nema ni traga od takvo nesto (od taa griza) ...ova ti e povrrzano so prethodniot sonСекоја вечер некои глупи сонови ... си ја миев косата и после тоа се погледнав во огледало и целата ми била проретчена, на некои места воопшто и сум немала коса.
Да не си под импресија на ,,Розата од вода,,? Таму тоа убаво го има опишано, а инаку претпоставувам дека нешто многу си исплашена од реалноста и тоа не ти дава простор да се опуштиш за да заспиеш или ако имаш некое растение до тебе тргни го, не делуваат добро.Инаку истото ми се има случено пред 10 години и дознав дека енергетското поле на човекот кога е во опадната позиција ,е лесна мета за т.н. натприродни сили ,а всушност се собири на негативна енергија кои не ти даваат простор да дишеш,а м оже да се и индикатор дека си во тешка депресија.dali na nekoj od vas mu se ima sluceno da go "gazat senki" dodeka spie? odnosno ti si buden, no nesto te pritiska odozgora,gledas so o4ite, ne mozes da mrdas a i disenjeto ti e oteznato? sto mislite vie za toa? Sto e toa? mene mi e mnogu strasno, a i cesto mi se slucuva