Живеев у едно јапонско село во времето на самураи, и такво беше селото мирно во една долина кај што секогаш е пролет, изолирано од светот. Ние бевме воини 10-15 луѓе, мажи и жени, и секој имаше посебни способности, вештини, посебни самураи. Имавме и учител кој беше стар и мудар како во филмови со бела брада таков. Имаше и една стара баба, која можеше да предвидува работи што ке се случат. И она ни кажуваше кога и каде ке се појави демонот за ние да го спречиме. Сите бевме сложни, онака се чуствував сигурно, ги сакав сите у целото село, ми беа како голема фамилија, се грижев за сите и они за мене.
Еден ден учителот не викна во храмот. Кога се собравме сите излезе бабата што предвидува и ни подели на сите по еден скрол и ни кажа да не ги отвараме сега него секој посебно дома нека си ги отвори и види кој е Црниот Змеј (иначе црниот змеј беше закана за целото село он ке донесе уништување на целото село и сите у селото ке умрат поради него).
Кога отидов во мојата куќа го отворив и видов дека уствари јас сум црниот змеј. Решив да избегам од селото што е можно подалеку, зашто несакав никој ни да дознае дека сум јас црниот и целото село да се плаши од мене. И така јас заминав....
Живеев сосема друг живот во некој голем град, работев обични работи, никој не ме познаваше дури во сонот заборавив и од каде сум дојден. Еден ден сретнав еден постар човек и ме запраша од каде сум дојден. Мене ми се врати целиот филм назад, целото минато ми се врати пак назад и му раскажав за све како сум тамо бил посебно избран воин и све тоа и дека еден ден бабата предвидела дека поради мене ке се уништи целото село и дека сум морал да избегам за да ги заштитам најмилите тамо.. и во тој момент човекот ми бидна познат, зашто живееше и он во селото, и го прашав како е тамо. Он ми кажа дека све е уништено, не постои повеќе зашто кога сум заминал јас, утредента селото било нападнато од демоните и зашто ме немало мене они навлегле во селото и запалиле све., ми кажа дека сите се мртви затоа што јас сум заминал и немало кој да му се спротистави на непријателот зашто јас сум единствениот кој можел да спречи. Во тој момент како го слушав додека ми збори се претворив назад дома во селото и видов све како било и како се сите изумрени и се разбудив.
Fuck Yeah!