А јас веќе подолго време сонувам еден многу чуден сон.Сонувам како се наоѓам во некоја огромна куќа(нешто како вила)и цело време одам од просторија во просторија и наеднаш се наоѓам во еден подрум или нешто такво и гледам една мала врата,ја отварам и од неа излева едно мало суштество и се подава накај мене и нез што ми прави само се нафрла врз мене(иначе да не дојде до забуни не сум гледала хорори во последно време):baeh:.Фала.
според некои психолошки тврдења куќата во сонот те претставува тебе, а подрумот твојата потсвест а ако подрумот бил мрачен тогаш се оптеретуваш со некои црни мисли, ако е убав и среден чист тогаш обратното а бидејќи си нашла некои суштество чудно а било пријателски настроено тоа значи дека можеби се оптеретуваш со некоја личност која за тебе е помалку чудна но сепак со тебе е пријателски настроена.
а според народните толкувања убава куќа како во твојот сон претставува убав и удобен одмор, додека подрум влегување во подрумот значи среќа, ако подрумот е полн тогаш значи благосостојба, а ко е празен значи оскудација заради нештедливост, а суштеството како што реков претставува некоја личност во твојот живот која за тебе е чудна но е пријателски настроена спрмеа тебе.