Сонови, толкување на сонови

Lucy in The Sky

A girl with kaleidoscope eyes
Член од
8 март 2009
Мислења
304
Поени од реакции
34
Соновите сериозно предупредуваат запишувајте ги и следете што ви се случува. Не ги читајте соновниците. Честопати соновите се повторуваат . Треба да се слушате себе си, и да не ја негирате интуицијата или соновите.

Да.. точно. И треба самиот да увидиш како на тебе ти се остваруваат соновите. Некои знаци на различни луѓе може да им значат различни нешта. Приметувајте после соновите какви работи ви се случуваат.

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Многу сонувам :) Последен сон ми е како бркам мачки и ги удирам со прачка :nesvest: Што значи ова знае некој :kesa: Инаку во дворот беше то :)

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Многу сонувам :) Последен сон ми е како бркам мачки и ги удирам со прачка :nesvest: Што значи ова знае некој :kesa: Инаку во дворот беше то :)
мачки се лицемрни луѓе најчесто мачката се поврзвуа со женска личност, но според твојот сон лицемерните луѓе од твојот живот ќе ги истераш!

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Да.. точно. И треба самиот да увидиш како на тебе ти се остваруваат соновите. Некои знаци на различни луѓе може да им значат различни нешта. Приметувајте после соновите какви работи ви се случуваат.
мачки се лицемрни луѓе најчесто мачката се поврзвуа со женска личност, но според твојот сон лицемерните луѓе од твојот живот ќе ги истераш!
Фала Dolphin :)

Инаку да и јас имам читано дека многу бргу ги забораваме соновите и дека треба да си ги запишуваме во нотес :) Треба да почнам :)

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Фала Dolphin :)

Инаку да и јас имам читано дека многу бргу ги забораваме соновите и дека треба да си ги запишуваме во нотес :) Треба да почнам :)
хммм па ако толку те засега сонот и ако сериозно мислиш со тоа да се занимваш да анализираш повели па пренеси искуства да знамеме колку е ефикасно.

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Да не ја замарам Луси дека е малку трудничка :) а баш сакав она да ми го протумачи (ај може ќе имам среќа) сонот кој го сонував, а изгледаше ко јаве.
Седев во автобус со мајка ми, одеднаш автобусот скрена од патот и низ една провалија одевме токму кон едно дебело дрво...замижав и само реков „тоа беше од нас„ и одеднаш бев во друга димензија, малку чудно...нит мртва нит жива. Околу мене беа луѓе кои ги сакам, и сите ми велеа дека треба да ја чекам одлуката, дали ќе сум мртва или пак ќе се вратам во живите. Знам само дека ми беше убаво, некако бев исполнета и видов нешто што една личност многу си го посакува, беше исполнето...демек сум гледала како е во другиот свет (така ми рекоа тие околу мене).

Неможам баш во детали да го опишам сонот, дека некако се беше испомешано и чудно...

Благодарност.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
шо значи ако сонваш дека си болен ? и то салам болен :nesvest:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.821
Поени од реакции
20.225
Да не ја замарам Луси дека е малку трудничка :) а баш сакав она да ми го протумачи (ај може ќе имам среќа) сонот кој го сонував, а изгледаше ко јаве.
Седев во автобус со мајка ми, одеднаш автобусот скрена од патот и низ една провалија одевме токму кон едно дебело дрво...замижав и само реков „тоа беше од нас„ и одеднаш бев во друга димензија, малку чудно...нит мртва нит жива. Околу мене беа луѓе кои ги сакам, и сите ми велеа дека треба да ја чекам одлуката, дали ќе сум мртва или пак ќе се вратам во живите. Знам само дека ми беше убаво, некако бев исполнета и видов нешто што една личност многу си го посакува, беше исполнето...демек сум гледала како е во другиот свет (така ми рекоа тие околу мене).

Неможам баш во детали да го опишам сонот, дека некако се беше испомешано и чудно...

Благодарност.

Уф, те очекува некое премрежје, арно ама ќе излезе на добро, сега ти преостанува да се држиш и да истраеш...

п.с. Ако сум трудна натке уживај рацеве можам да ги користам за штракање :)

шо значи ако сонваш дека си болен ? и то салам болен :nesvest:

Ништо страшно, баш напротив добро здравје те служи.. ужифкај :)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
вчера сонував дека моја добра другарка Пуши. И потоа утре дента баш се распрашав и таа пропушела истиот ден :nesvest: неможам да сватам

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
вчера сонував дека моја добра другарка Пуши. И потоа утре дента баш се распрашав и таа пропушела истиот ден :nesvest: неможам да сватам
е добро де ти се случило привидение на сите ни се има случено уште колку такви ситуации ќе имаш.

сите имаме потсвест која може да не предупреди за нешто во иднина така да не се чуди...

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
според некои психолошки тврдења куќата во сонот те претставува тебе, а подрумот твојата потсвест а ако подрумот бил мрачен тогаш се оптеретуваш со некои црни мисли, ако е убав и среден чист тогаш обратното а бидејќи си нашла некои суштество чудно а било пријателски настроено тоа значи дека можеби се оптеретуваш со некоја личност која за тебе е помалку чудна но сепак со тебе е пријателски настроена.

а според народните толкувања убава куќа како во твојот сон претставува убав и удобен одмор, додека подрум влегување во подрумот значи среќа, ако подрумот е полн тогаш значи благосостојба, а ко е празен значи оскудација заради нештедливост, а суштеството како што реков претставува некоја личност во твојот живот која за тебе е чудна но е пријателски настроена спрмеа тебе.
Незнам дали добро се изразив ама еве уште еднаш на кратко:Се наоѓам во нешто огромно како дворец или вила ама огромна,и се симнувам низ некои мрачни простории,и цело време се симнувам надолу и на крај доаѓам до мала и ниска вратичка и несакав ова да го кажам ама уствари како што се одвиваше сонот,откако ја отворив вратата излезе едно суштество,и сега нез како беше можно и дали тоа од потсвеста излезе,всушноста тоа мало суштество било таму со години и јас откако сум го ослободила тоа мене ме нападна,значи го видов само како се нафрли врз мене,а не видов што ми направи,ама не беше пријателски настроено и демек излегло за да го уништи светот.И да нагласам дека сонот не е резултат од гледање хорор или нешто слично...Два пати во една недела го сонував истиот сон...

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Уф, те очекува некое премрежје, арно ама ќе излезе на добро, сега ти преостанува да се држиш и да истраеш...

п.с. Ако сум трудна натке уживај рацеве можам да ги користам за штракање :)
Фала ти многу Луси :)
А за рацеве, мене ми стануваа ко ќебапчиња, па затоа и мислев дал си во можност да типкаш :)))

Член од
15 октомври 2009
Мислења
249
Поени од реакции
16
Цело време сонувам како имам сексуални односи со таа во која сум вљуен :pipi::pipi::back:
шо ќе да е овој сон? :toe:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Цело време сонувам како имам сексуални односи со таа во која сум вљуен :pipi::pipi::back:
шо ќе да е овој сон? :toe:
епа желба имаш да бидеш со неа на секој можен начин, ја посакуваш!

Kajgana Shop

На врв Bottom